12 Dev Adam Emirdağ'dan Sakarya Kampı

Haberler / Spor

Sakarya’da yapılan FİBA’nın desteklediği ve Türkiye Basketbol Federasyonu’nun bünyesinde yapılan 12 DABO ve Uluslararası Eğitim Kampı’na Afyon ve Emirdağ 12 DABO’da katıldı. 16-21 Temmuz tarihleri arasında Sakarya’da düzenlenen alt yapı geliştirme projesi kapsamında basketbol kampı Türkiye Basketbol Federasyonu’nun bünyesinde gerçekleşti. Kampa Afyon ve Emirdağ olmak üzere 10 ilden toplam 150 sporcu katıldı.

Kamp hakkında bilgiler veren Türkiye Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale, “4 Amerikalı ve 12 tane Türk basketbol antrenörünün katıldığı kampta çocuklara 5 gün boyunca temel teknikler, temel tekniklerin yanında basketbol eğitimleri verildi. Çocukların basketbolun alt yapılarında kendilerini geliştirmeleri amacıyla 5 gün boyunca antrenman yaptık orada. Saat 8.30 ila 11.30 arasında birinci seans, 13.30 ila 17.30 arasında ikinci seans yapıldı” dedi.

“FAYDALI BİR KAMP OLDU”
Sakarya’da yapılan kampın faydalı bir kamp olduğunu belirten Demirkale, “Bu bizim için, Afyon’un gelişimi için, alt yapı için, çocuklarımız için büyük bir fırsattı. En azından çocuklarımız duayeni Amerikalı hocaların nezaretinde, hem bizim açımızdan hem çocukların gelişimi açısından faydalı geçmiştir” ifadesine yer verdi.

“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM”
Gerçekleşen kamp için emek veren herkese teşekkür eden Demirkale, “Sakarya’da düzenlenen 12 DABO ve Uluslararası Eğitim Kampı’nın gerçekleşmesinde emeği olan başta TBF ve FİBA yetkilileri olmak üzere herkese sonsuz teşekkür ederim. Dolu dolu bir hafta geçirmemize vesile oldular” şeklinde konuştu.