AK Parti'de Gözel Sesleri

Haberler / Siyaset

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı olmak isteyen siyasilerin isimleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Emirdağ’dan 20 yıllık hasrete son vermek adına aday adaylığını düşünen Gökhan Yüce’nin aday adayı olmayacağını beyan etmesinin ardından yeni bir isim daha siyasi kulislerde yer aldı.

Avrupa’da uzun yıllar devlet adına görev yapmış, Ankara’da başarılı işlere imza atan, dört yabancı dil bilen Emirdağlı iş adamı Yaşar Gözel’in AK Parti’den Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı olabileceği konusundaki duyumlar gözleri Gözel’e çevirdi. Emirdağ’a adına birçok sosyal sorumluluk projesinde yer alan ve Ankara’daki bürokrasiyi yakından tanıyan Yaşar Gözel’in ismi daha önceki yıllarda da milletvekili adaylığı için geçmişti.

Geçtiğimiz dönemde milletvekilliği adaylığına sıcak bakmayan Yaşar Gözel’in bu dönem Emirdağ ile Ankara arasında iyi bir bağ olmak, Afyonkarahisar-Emirdağ’a gelebilecek yatırımlara öncü olabilecek kişi ve iktidar partisinden Emirdağlı bir milletvekilinin olması gerekliliği gibi konularda kendi ismi etrafında çevresinin desteğini aldığı alınan bilgiler arasında yer alıyor.