Ataç, Belçika'da Kendimi Evimde Gibi Hissediyorum

Haberler / Güncel

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Dr.Ahmet Ataç Belçika ziyaretlerinin son gününde, Gazetetürk Canlı Yayın programına konuk oldu. Ataç, Gazetetürk canlı yayın aracılığıyla Belçika'da yaşayan Emirdağlılara seslendi. Eskişehir'de yatırımları bulunan Belçika'daki Emirdağlılarla dostluklarının çok eskiye dayandığını anlatan başkan Dr.Ahmet Ataç şunları paylaştı;

"Öncelikle Belçika'ya gelmekten çok büyük mutluluk duyuyorum. Çok değerli dostlarımız var burada. Emirdağ yöresinin birçok insanı burada yaşıyor. Bu nedenle Emirdağlılarla dostluğum o kadar eskidir ki, Belçika'ya gelirken kendi evime gelir gibi seviniyorum. Burada sizler ve arkadaşlar çok iyi ağırlıyorsunuz. Buradan büyük mutluluklarla geri dönüyorum. Burada Belediye başkan yardımcıları Sait Köse ve Sadık Köksal, İşadamı Mesut Uçar ve ismini sayamadığım Emirdağlılara, bizi bağrına basan herkese çok çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ataç neden Belçika'da bulunduklarını şöyle anlattı: "Buraya gelmemdeki en önemli amaç bizim çocuk orkestramız var onların bir programına katılmak amacıyla buradaydım. Eskişehir'de büyük bir merkez açtım. Yaklaşık 800 çocuğumuzu müzikle buluşturuyoruz. Burada Avrupa Komisyonu tarafından planlanan bir müzik festivaline katıldık." dedi.