Cengiz, Sağlam Çalışıyor

Haberler / Siyaset

Emirdağ Salı Pazarı siyasilerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. 1 Kasım Milletvekili seçimlerinde AK Parti Milletvekili adayı olan hemşehrimiz Cengiz Sağlam seçim çalışmalarını sürdürüyor. 1 Kasım seçimlerine kısa bir süre kala AK Partililer ve hemşehrimiz Milletvekili adayı Cengiz Sağlam seçim çalışmalarına hız verdi. Çalışmalar çerçevesinde Emirdağ'da Salı pazar yerini partililer ve ilçe başkanı Serkan Koyuncu ile birlikte gezen Sağlam'ın sık sık önü kesilerek kendisine destek mesajları verildi.

Vatandaşların ilgisi ve sevgisi karşısında memnuniyetini gizlemeyen Sağlam; Emirdağlıların ilgisinden memnun olduğunu ve AK Partinin 1 Kasım seçimlerinde tarihi bir başarı ile sandıkları patlatacağını dile getirdi. Bu arada Emirdağlılar sık sık 'inadına Cengiz Sağlam o bizim hemşehrimiz yıllardır işimizi gören Milletvekili adayımıza elbet sahip çıkacağız' diyerek Sağlam'a tam destek verdiler. Cengiz Sağlam’ın el broşürlerinin de dağıtıldığı seçim çalışması yoğun yağmura rağmen saatlerce sürdü.
Özellikle bayanların ilgi gösterdiği seçim çalışmalarında Cengiz Sağlam'a hediye veren Emirdağlı bayanlar,onun önünü kesip kendisini kucaklayan ve slogan atan erkekler görülmeye değer kareler pazar yerinde Sağlam ve beraberindekilerin yüzünü güldürdü.

Pazar ziyaretinde esnafları da ziyaret eden Cengiz Sağlam yüzlerce hemşerimize selam verdi ve hal hatır sordu. Akşam saatlerine kadar devam eden seçim çalışmalarında CHP adayı hemşerimiz Bekir Kasap ve CHP heyeti ile karşılaşan sağlam ve beraberindekiler partililerle kısa bir süre de sohbet etti ve birbirlerine başarılar diledi. Seçim çalışmaların akşam köylerde de devam edeceği ni bildiren Sağlam 'Vatandaşlarımızın sevgisi ve ilgisi beni ve arkadaşlarımı oldukça memnun ediyor insanın bu sevgi seli karşısında duygulanmaması mümkün değil. Allah nasip eder de 1 Kasım seçimlerinde beklediğimiz oy oranını alırsak bu tarihi bir zafer olarak Emirdağlıların başarısı olacaktır' dedi.