Dualarımız Cansu'yla...

Haberler / Güncel

Patlama, saat 16:00 sıralarında Bayraklı ilçesindeki İzmir Adliyesi yakınlarında meydana geldi. Daha sonra da silah sesleri duyuldu. Çatışmada polis memuru Fethi Sekin şehit oldu, adliyede katip olarak çalışan Musa Can da hayatını kaybetti.

İzmir Valisi Erol Ayyıldız, saat 17.40 civarı kameraların karşısına geçerek açıklama yaptı. Vali Ayyıldız, "Polis noktasından geçerken durdurulmak ve aranmak istemesi üzerine çatışma çıktı, teröristler kaçarken aracı patlattılar. Maalesef çıkan çatışma neticesinde polis memurumuz ve adliye görevlimiz şehit oldu. Yaralılarımız var" dedi.

Patlamada yaralananlar ambulanslarla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralananların isimleri ise şöyle: Mehmet Ali Gökçe (Polis), Oğuzhan Batuhan Atik (Polis), Bülent Karagöz, Emirdağlı Avukat Cansu Güler, Avukat Gökhan Mertol, Nadire Ayçiçek, Sibel Avcı, Ersoy Kaya, Feride Karamıkoğlu tedavileri devam ediyor.

Emirdağlı Avukat Cansu Güler Yaralı
Patlamada yaralananlardan Avukat Cansu Güler ise Emirdağlılar tarafından tanınan bir isim... Emirdağ Belediyesi eski başkanı Avukat İsmet Güler'in kendisi gibi avukat olan kızı Cansu İzmir'de mesleğini sürdürüyor. Patlama esnasında adliyeden çıkan Cansu Güler'in tedavi için Ege Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldığı ailesinin Emirdağ'dan İzmir'e hareket ettiği öğrenildi. Dualarımız yaralılarımızla, dualarımız Cansu'yla...