Emirdağ Otogarı Esnafı Sordu!

Haberler / Özel Haber

Balonlu, kokteylli, bakanlı, milletvekilli, genel müdürlü Emirdağ Otogarı’nın açılışının ardından yaklaşık iki yıl geçti. İki yıllık süreç içerisinde iyi haberlere konu olmayan ve her defasında sorun çıkaran yer olan Emirdağ Otogarı kapandı kapanmadı tartışmalarının eşliğinde faaliyetine devam etmesi kararı alındı. Kimilerine göre yerinin yanlış olması, kimilerine göre gereksiz büyük olması kimilerine göre ise Emirdağ’ın en önemli noktasında olmasından dolayı birçok kez tartışmalara konu olan Emirdağ Otogarı’nın kapanması konusu Otogar esnafıyla Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala ‘nın bir araya gelmesini sağladı.

Yapılan görüşmede esnafın merak ettiği “Başkan Şimdi Ne Olacak?” sorusunun cevabı arandı. İki otobüs bir de minibüs firmasının işletildiği, köylerden gelen minibüslerin şehrin içinde olmasının verdiği zarar üzerinde konuşulurken; Emirdağ Otogarı’nın nasıl hareketleneceği konuşuldu. Karar çalışmaların devamı yönünde oldu.

Her defasında Emirdağ Otogarı'ndan memnun olmadığını dile getiren Pala, Afyonkarahisar'da yayın yapan bir gazeteye verdiği demeçte Emirdağ Otogarı için "Ucube" tabirini kullanmış ve burası için farklı görüşmelerin gerçekleştiğini dile getirmişti. Şimdilik Emirdağ Otogarı çalışmaya devam edeceği öğrenilirken; Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala’nın burası için neler yapacağı merak konusu…