Eroğlu Elleri Dolu Geliyor

Haberler / Yerel 2014

Emirdağ Belediye Başkanı ve AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Cengiz Pala yaptığı açıklamada Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu'nun 27/03/2014 Perşembe günü saat 11.30'da Cumhuriyet Meydanında olacağını ve Emirdağ için çok önemli 5 projeyi birlikte müjdeleyeceklerini söyledi.Pala; "Emirdağ halkı 2009 da bize güvendi şimdi hizmetlerin vaktidir dedi ve hizmet musluğunu sonuna kadar açtı. Sayın Bakanımız ve biz de Emirdağ'ın en iyisine layık olduğunu bilerek sonuna kadar hizmet dedik. Şimdi Emirdağ halkı yine hizmet diyor biz de daima Emirdağ diyoruz haliyle.Sayın Bakanımız; Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu ve hükümetimiz tarafından Emirdağımız için planlanan Dev Projeler olan;
1-Hızlı Tren Yolcu ve Lojistik İstasyonu
2-Kapalı Spor Salonu (Amatör Sporlar Merkezi)
3-Bölgemizin en önemli Elektronik Veri Tabanlı Kent Kütüphanesi
4-Bademlik Şehir Parkı ve Rekreasyon Alanı
5-Botanik Bahçesi

(Ticari Değeri olan bitkilerin yetiştirilip ekonomiye kazandırılması) projelerini açıklayacak. Bu projeler Emirdağ'ın kaderini değiştirir. Biz Emirdağ'ın gelişiminin ve değişiminin süreceğine inanıyoruz.Emirdağ halkının hizmete sonuna kadar sahip çıkacağını biliyoruz.Kazanan Emirdağ için kendilerine hizmet edeni ve edecek olan kardeşlerini tercih edeceklerini biliyoruz." Dedi.

Pala; kendilerinin de son kalan 5 projelerinin;
1-Yeni İtfaiye Binası
2-Kuş Gözlem Evi
3-Emirdağ Yaylası Bal Evi
4-Kapalı Yüzme Havuzu
5-Emekliler Lokali Bahçesinde Organik Tarım Alanları ve Hobi Bahçeleri olduğunu belirtti. Bakan Veysel Eroğlu’nun açıklayacağı projelerle Pala ve AK Parti'nin önümüzdeki dönemde Emirdağ için 60 proje planladığı belirtilmiş oldu.