Eskişehir'de Başarılı Bir Antrenör: Gürbüz Seven

Haberler / Spor

Emirdağlı kitlenin yoğun olarak yaşadığı yerleşim yerlerinden biri olan Eskişehir’de sportif anlamda başarıdan başarıya koşan bir Emirdağlı: Gürbüz Seven.
1969 yılı Emirdağ doğumlu olan seven, ilköğrenimini Gözeli Köyü’nde başlamış, orta öğrenimini de Çifteler Lisesi ve Emirdağ Lisesi’nde 1989 yılında tamamlamış. 1991 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Yüksek Okulu’ndan mezun olduktan sonra 1995 yılında Eskişehir ili Çifteler ilçesinde ‘Beden Eğitimi Öğretmeni’ olarak göreve başlamış. 1999 yılında Eskişehir Atatürk Lisesi’ne geçiş yapan ve halen aynı okulda beden eğitimi öğretmenliği görevine devam eden Seven, bu zamana kadarki süreçteki futbol yaşamı ile de dikkat çekiyor. 1986 yılında futbola Çifteler Spor’da başlayıp Emirdağ Spor, Bayat Spor ve Konya Demir Spor’da futbol oynayan Seven, halen Atatürk Lisesi futbol takımını çalıştırıyor ve bu takımla başarıdan başarıya koşuyor.
Antrenörlük Alanında Önemli BaşarılarEskişehir'de Başarılı Bir Antrenör: Gürbüz Seven - Emirdag.gen.tr2006 yılında Belçika 2. lig takımı Beringen Spor’da bir ay antrenörlük eğitimi süresince yine bir başka Emirdağlı Berıngen teknik direktörü Fuat Çapa ile çalışan Gürbüz Seven, Atatürk Lisesi futbol takımı ile 2005 yılında il şampiyonu, Denizli grup 1.cisi ve Adana Türkiye yarı finallerine kalma hakkı elde etmişler. 2006 yılında il ikincisi, 2007 yılında il şampiyonu, Denizli grup 3.su, 2008 il şampiyonu Afyon grup 3.su olmuşlar. Gürbüz Seven, halen Eskişehir Antrenörler Derneği’nde (TUFAD) yönetim kurulu üyeliği ve Eskişehir Emirdağlılar Vakfı yönetim kurulu yedek üyeliği görevlerini yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gürbüz Seven’e başarılar dileriz.