EuroMillions Talihlisi Emirdağlı mı?

Haberler / Güncel

Avrupa’nın dokuz ülkesini kapsayan EuroMillions şans oyunundan 168 milyon euro kazanan biletin Schaerbeek’ten alındığı ortaya çıktı. Ekonomik krizdeki Avrupa’da talih oyunlarına olan ilgi artarken bu sefer şans Belçika’nın kapısını çaldı. Dokuz Avrupa ülkesinde düzenlenen şans oyunu EuroMillions’un talihlisi, 168 milyon euro’luk bir ikramiye kazandı.

2007 yılından sonra bir kez daha Belçikalı bir vatandaşa çıkan EuroMillions, Belçika’da şans oyunlarından kazanılan en büyük miktarlar arasında gösteriliyor. Şubat 2004’ten beri Fransa, İspanya, İngiltere, Lüksemburg, Belçika, İsviçre, Portekiz, İrlanda ve Avusturya’da oynanan EuroMillions’un talihlisinin tek başına beş rakamı da bildiği kaydedildi.

Talihlinin Emirdağlıların yoğun olarak yaşadığı Schaerbeek Belediyesi’nden çıkması ise Türkler arasında “Kazanan Emirdağlı mı?” sorusunu akıllara getirirken, talihlinin 45 yaşında olduğu ve 10 yıldır şans oyunlarını sıklıkla oynadığı belirtilirken, kimliği hakkında henüz bilgi verilmedi.

Talihlinin kuponunu yatırdığı bayinin sahibi, yaşananlara inanamadığını dile getirirken, talihli kuponun bayisine şans getirdiğini ve çok sayıda insanın kupon yatırmak üzere kapıda sıra oluşturduğunu açıkladı.