Gömü'ye AK Çıkarma

Haberler / Yerel 2014

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek başkanlığındaki bir heyet 1 Haziran 2014 tarihinde belediye başkanlığı seçimlerinin yapılacağı Emirdağ’ın Gömü beldesini ziyaret etti.

Gömü Ak Parti diyecek
Ziyarette Gömü seçim bürosunda bir konuşma yapan AK Parti Milletvekili Halil Ürün, Gömü’de yapılacak seçimlerin AK Parti için çok önemli olduğunu belirterek, “İnşallah 1 Haziran 2014 tarihinde Gömü’de yaşayan vatandaşlarımız bir kez daha AK belediyecilik diyecektir. Adayımız Hakkı Tekin beye güvenimiz tamdır. Tüm teşkilatımızla birlikte Hakkı başkanımıza destek veriyoruz. Hakkı Bey Gömü’yü olduğu noktadan daha ileriye taşıyacak vizyona, dünya görüşüne sahip bir arkadaşımız ” dedi.

AK anlayış devam edecek
Gömü’nün başta Belçika olmak üzere pek çok yerde tanındığını ifade eden Ürün hizmete devam için AK Parti’nin bir kez daha Gömü’de belediyeyi kazanması gerektiğini söyledi. Ürün, ‘Gömü’deki seçmenin tıpkı AK Parti teşkilatı gibi Hakkı Tekin beye destek vereceğini düşüyorum. 1 Hazirandan itibaren Gömü’de AK belediyecilik anlayışı devam edecektir’ diye konuştu. Ziyarete Ürün ve Zeybek’in yanı sıra AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Atam, Yusuf Balık ve AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Halil Yedikapu katıldı.