Hızlı Tren Emirdağ'a Çok Şey Katacak!

Haberler / Güncel

Geçtiğimiz günlerde Emirdağ’a bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Emirdağ’da bazı açıklamalarda bulunmuştu. Özkaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili sorulan özel cevaplar verdi ve hızlı tren durağının Emirdağ’a çok şey katacağını dile getirdi. Özkaya şöyle anlattı:” Tek hedefin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu dile getiren vatandaşlara Özkaya şöyle dile getirdi; “Tespihin imamesi o! Tespihin imamesini koparırsa tespihi paramparça edecekler! Türkiye’deki bu milletin de, bütün ümmeti Muhammed’in de lideri, gönül elçisi, sığınacağı kapı, her şeyi o! O’nu bir yok edersek, devre dışı edersek gerisi gelir.”
Afyonkarahisar’a yapılan hizmetlerle ilgili de konuşan Özkaya, Türkiye’nin en uzun hızlı tren tüneli’nin Köroğlu Beli’ne yapıldığını dile getirdi. Hızlı tren Emirdağ’a çok şey katacak, 2017’de Emirdağ’dan binince 45 dakikada Ankara’da olursunuz. Hızlı tren Dörtyol Mevkii’nde durur inşallah! Daha sonra açılacak duraklar Afyon ve İzmir tarafına durak olacak, dedi.

Seçimlerde söylenecek daha fazla bir şey yok, yeniden hazırlanacağız ve durumu göreceğiz. Düzgünce çalıştın mı, hile hurda yapmadın mı aşağı yukarı kaç puan alacağını biliyorsun. “