Ülkü Ocaklarından Yardımlar Devam Ediyor

Haberler / Güncel

Emirdağ Ülkü Ocakları başlatmış olduğu sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bir çok alanda yardımlarını sürdürüyor. Kış mevsiminde en çok ihtiyaç duyulan kömür ve odun malzemeleri konusunda kısa bir süre önce bildiri yayınlayan Emirdağ Ülkü Ocakları ,bu manada yardım etmek isteyen veya yardıma muhtaç olan vatandaşlarımızın Ülkü Ocakları'na bildirilmesi hususunu kamuoyuyla paylaşmıştı.

Bu kapsamda çalışmalarına hız veren Emirdağ Ülkü Ocakları toplanılan yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak adına büyük gayret göstermektedir.Paylaşmanın ve yardımlaşmanın toplumumuzdaki birlik ,beraberlik ve dayanışmasına önemli bir katkı sağlayacağını her platformda yineleyen Emirdağ Ülkü Ocakları toplum için örnek teşkil edecek olan çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğini belirtti.

Sadece yakacak değil gıda yardımlarına da devam eden Emirdağ Ülkü Ocakları'nın yardım projesi "Gıda Bankası" kapsamında toplanılan gıda malzemeleri vatandaşlarımızın yönlendirmesi sonucunda ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmaya devam ediyor.