15 Temmuz Gecesine Hazırlanıyorlar

Haberler / Siyaset

15 Temmuz Gecesine Hazırlanıyorlar

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı, 15 Temmuz Darbe Girişiminin yıldönümünde Emirdağ'da bir dizi etkinlikler yapacağını açıkladı. 15 Temmuz gecesi Afyonkarahisar İlçeleri içerisinde meydanlara ilk çıkan teşkilat olan AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü vatandaşlarla birlikte yine meydanlara inecek ve darbe girişiminde şehit olan 249 kahramanı için Emirdağ Müftülüğü tarafından organize edilen ve okunan hatimler için hatim duası yapılarak, şehitlere dua edilecek.

Terör örgütü FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası, tüm Türkiye'de olduğu gibi meydanlara dökülen Emirdağ halkı, hain kalkışmanın yıl dönümünde yine Emirdağ Cumhuriyet Meydanında olacak, demokrasi nöbetlerinde olduğu gibi vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunulacak.

Darbe girişiminde büyük kahramanlık örneği gösteren ve Afyonkarahisar'da ilk meydana inen Ak Parti Emirdağ İlçe Teşkilatı 249 şehidini rahmetle anılacağı 15 Temmuz Cumartesi gecesi sabaha kadar nöbet tutacak Ak Parti İlçe Başkanı Serkan Koyuncu yaptığı açıklamada ‪”15 Temmuz gecesi salalar okunacak, 00:13'te tüm vatandaşlarımızın desteğiyle Emirdağ Cumhuriyet meydanını dolduracağız ve şehitlerimizi anacağız. Tüm vatandaşlarımız davetlidir.” dedi.

  • Okunma: 3475

Yorumlar (0)Yorum Yap