23 Nisan, Emirdağ'da Coşkuyla Kutlandı

Haberler / Güncel

23 Nisan, Emirdağ'da Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçe Stadyumunda büyük bir coşkuyla kutlandı. 23 Nisan günü hava şartlarının iyi olmamasından dolay düzenlenemeyen program; 28 Nisan Cuma günü gerçekleştirildi. Programa Emirdağ protokolü ve halk katılım sağladı. Günün anlam ve önemi anlatılan konuşmada -Milletin İstiklal uğrundaki kararlılığı, hürriyet ve bağımsızlığa kasteden düşmanlara karşı göstermiş olduğu mücadele vurgulanıp bu ruhun her zaman korunması gerekliliği üzerinde duruldu.- Çeşitli okullarda okuyan çocuklar ve geniş bir halk kitlesinin katılım gösterdiği İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 23 Nisan Çocuk Programında halk oyunları gösterileriyle İlçe Stadyumunda eğlenceli görüntüler oluşturuldu.

Çocukların hazırladıkları halk oyunu ve diğer oyun gösterileri izleyenler tarafından beğeniyle takip edildi. Daha sonra Emirdağ'da 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenmiş olan şiir, resim ve kompozisyon dallarında başarı gösteren çocuklara protokol üyeleri tarafından hediyeler verildi.

  • Okunma: 2303

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Erhan

    30 Nisanda Eskişehir Sazova parkında 4.çocuk şenliği yapıldı .ilkokul ve anaokulu öğrencileri için çok eğlenceli standlar vardı.Emirdag belediye parkında rahatlıkla yapılabilir.çocuklar ve veliler için gerçek anlamda bir bayram olur.Eskişehir Büyükşehir belediyesi ile koordineli bir etkinlik çok güzel olur.ilçemizede yakışır.Fazla bir maliyet getirmez.Belediye kaymakamlık siyasiler ve vakıfa duyurulur...