350 Bayan Çanakkale Turunda

Haberler / Kültür Sanat

350 Bayan Çanakkale Turunda

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın'ın Çanakkale Programlarında vermiş olduğu sözü tuttu.''O gün biricik evladını kınalayıp vatanda kurban olsun diyen anneyi,hayat arkadaşını geri dönmemek üzere ölüme yollayan ve bir ömür dul kalan sevgiliyi,hasretle türkü yakan ve ağıt söyleyen yavukluyu,cephede dedesi,babası kaybolan öksüz ve yetim çocukları yüzyıllar boyunca tarih sahnesinden hiç silinmeyecek olan destanın 100. yılı şerefine nail olduğumuz bu yılda Çanakkale'ye göndereceğiz.'' diyen Başkan Kargın 29.03.2015 tarihi akşamında ilçemiz Emirdağ'dan hanımefendilerden oluşan yaklaşık 350 kişilik kafileyi Emirdağ Cumhuriyet Meydanı'ndan Çanakkale'ye uğurladı.

Hanımefendiler,Emirdağ Cumhuriyet Meydanı'ndan coşkulu bir kalabalıkla Çanakkale'ye gönderildi.Hanımefendileri uğurlamak üzere Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN,Milletvekili A.Adayı Abdil Demiral ve bir çok vatandaş yer aldı.Emirdağlı hanımefendiler,kendilerine bu imkanı sağladıkları için Başkan Kargın'a teşekkürlerini ilettiler. Emirdağlı hanımefendilerin yolu açık olsun.

Fotoğraflar

  • Okunma: 3068

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • eses

    arkadaslar bu otobuslerın parası nerden cıktı bıde bunu duyabılırmıyız.18 bın tl bu para otobuslere verılen ucretdır.baskan kendı cebındenmı odedı yoksa vatandastan ve esnaflardan toplanan yer paralarımı ne olursa olsun zarar goren yıne bızlerız.

  • Sevil DOĞAN ÖRÜN

    Helal sana başkanım süpersin bir milliyetçiyede bu yakışır. Selamlar saygılar İZMİR