40 Yıldır Sokaklarda Resim Yapıyor

Haberler / Güncel

40 Yıldır Sokaklarda Resim Yapıyor

Emirdağ Uzun Çarşı girişinde yağlı boya resmi yapıp, yaptığı resimleri burada sergileyen Mustafa Korkmaz, 40 yıldır sokaklarda yağlı boya resimleri yaparak sergilediğini ifade etti. İstanbul ve Almanya’da çeşitli mekanlarda bir müddet şarkı söyledikten sonra tutkunu olduğu resim sanatını uygulamaya geçiren Mustafa Korkmaz, Türkiye de şehir şehir dolaşarak sokaklarda yağlı boya resimleri yaparak yaptığı resimleri sokaklarda sergilemeye başladı.

Resimleri sokakta sergiliyor

Emirdağ‘ da bir ay kalarak burada yağlı boya resimleri yaparak sergileyen Mustafa Korkmaz Emirdağ Topakevi, İstanbul manzaraları ile birlikte hayal ürünleri manzaralardan yaptığı yağlı boya resimleri hem sokaklarda sergiliyor hem de 100 ila 150 Lira arası değişen fiyatlarda satışını gerçekleştiriyor.

“İnsanların sanatla iç içe olmalarını sağlıyorum”

Yağlı Boya resimler yapan Mustafa Korkmaz; “Sivas doğumluyum Antalya’da yaşıyorum. İstanbul ve Almanya da şarkılar söyledikten sonra resim yapma kararı aldım. Yaklaşık 40 yıldır şehir şehir dolaşarak sokaklarda, parklarda, bahçelerde manzara içerikli yağlı boya resimleri yaparak bu resimleri buralarda sergiliyorum. Amacım para kazanmanın yanı sıra insanların ve çocukların sanat ile iç içe olmalarını sağlayabilmek” dedi.

  • Okunma: 3839

Yorumlar (0)Yorum Yap