Ağız ve Diş Taraması Yapıldı

Haberler / Güncel

Ağız ve Diş Taraması Yapıldı

Emirdağ Belediye Başkanlığı’nın küçük hanımefendi ve beyefendiler için hazırlamış olduğu Karne Hediyesi Atölye programları devam ediyor.Karne Hediyesi Atölyeleri kapsamında Emirdağ Kültür ve Sanat Merkezi’nde 24.01.2015/Cumartesi günü öğrenciler için düzenlenen ‘’Sağlıklı Günler Konferansı Ağız ve Diş Taraması’’ isimli bir program gerçekleştirildi.

Acıbadem Hastanesinin iş birliğiyle düzenlenen Sağlıklı Günler konferansında öğrencilere ağız ve diş sağlığı ile alakalı önemli bilgiler verildi. Yetkililer ,ağız ve diş sağlığının önemine vurgu yaparken , aynı zamanda insan vücudunda belirecek diğer hastalıkları da tetiklediğine dikkat çekti.

Konferans boyunca anlatılanları dikkatle dinleyen öğrenciler, ağız ve diş sağlığı hakkında merak ettiklerini yetkilere sorarak cevaplarını aradılar.Konferans sonrasında öğrencilerin ağız ve diş sağlığı hakkında tarama yapılırken , Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’ın katılımıyla öğrenci ve velilere diş macunu hediye edildi.

Programa çok sayıda öğrenci ve velinin katıldığı gözlemlenirken , Ağız ve diş sağlığı hakkında düzenlenen etkinlikten dolayı öğrenci ve velilerin memnun kaldığı gözlerden kaçmadı. Öğrencilerin karne hediyesi atölyesiyle hoş vakitler geçirdiklerinin altını çizen veliler , düzenlenen etkinlikler ve hediyelerden dolayı Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN ’a memnuniyetlerini ifade ederek teşekkürlerini ilettiler.

  • Okunma: 2132

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • at gözlüğüne...

    at gözlüğü kısa zamanda neler yapıldı bir anlat da dinleyelim. belediyenin aile şirketi ve ülkü ocağı olması dışında neler yapıldı?

  • at gozlugu

    Oncelikle sunu bilin.adam odeme yapamiyorsa keyfinden mi.Ayrica calmiyor,carptirmiyor.Projelerini teker teker gerceklestiriyor.kisa zamanda neler yapildi.meyve veren agac hep taslanir.basarilar sayin baskan.

  • florans

    Bravo başkan.Tebrikler.hiçbir gün boş geçmiyor. Günlük etkinlik var. 30 yıĺlık adam çalıßmadan para alacağım diye belediyeyi bekliyodu.huzurevimi burası ya

  • turkayalp

    30 senelik işçiyi zorla emekli ettiriyor bir de bu yetmezmiş gibi alın terinin karşılığı olan emekli parasını ödeyemiyor.. çıkmış show yapıyor.. Allah var Allah... hesabını sorar..

  • eses

    emirdag belediye baskani yakinda yurudugumuz kaldirimlardanda para tahsil edecek.zabita dukkan dukkan gezip dukkanin onunde duran esyalardan metresi 2 tl den gunluk para tahsil ediyor.esnaf o esyalari satsa senelik o kadar para etmez.tabi ya belediyenin borcu varya onu odeyecek emirdag belediye baskani pismaniz ama ne yapalim diyen bircok vatandas.birde esnafa eziyet ruhsatlar degisiyor ya bakalim daha neler olacak neler.Allahtan hayirlisini isteyelim.