AK Başkanlar Hizmet İçin Koşturuyor

Haberler / Siyaset

AK Başkanlar Hizmet İçin Koşturuyor

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı, Emirdağ'da bulunan AK Parti Belediyeleriyle koordineli çalışarak belde belediyelerinin ve Emirdağ'ın sorunlarını yerinde çözmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gerek Afyonkarahisar'da gerek Ankara'da gerekse Emirdağ'ın bağlı bulunduğu bölge müdürlükleriyle iyi ilişkileri olan AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı geçtiğimiz gün Karayolları 3. Bölge Müdürü Turgut Aydın'ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Serkan Koyuncu, Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin ve Davulga Belediye Başkanı Salih Gündoğan'dan oluşan ekip Konya'da görüşmeler gerçekleştirdiler. AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Koyuncu; "Emirdağ'ımızda AK Parti Belediyeleriyle çalışmalarımız; onların eksik ve ihtiyaçlarını bir an evvel çözmek adına değerli başkanlarımızla birlikte Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne bir ziyaret gerçekleştirdik. Burada Davulga beldemizle ilgili olarak yeni yapılacak olan Emirdağ-Davulga Karayolu projesini; Gömü beldemizle ilgili olarak yeni yapılacak olan Emirdağ-Gömü Karayolu projesi, Gömü Kasabasına yapılması planlanan Yaya Üstgeçidi Projesini görüştük. Ayrıca Emirdağ'ımızın her köyünün problemlerini çözmek adına gelen talepler doğrultusunda Emirdağ-Elhan,Türkmenakören Altgeçit Projesini görüştük. Bu konularda önemli adımlar attık.

Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi Emirdağ'ın önünü açan büyük bir projedir. Burası için atılacak her adım Emirdağ'a fazlasıyla yatırım olarak dönecektir. Emirdağ'ımızın geleceğine destek olmaya devam ederek; geçtiğimiz hafta Emirdağ OSB'ye doğalgaz konusunda girişimlerimiz olmuştu. Şimdi de Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi yanında bulunan ve Karayollarına ait olan 45700 m2 arsanın Karayolları Tarafından terkedilerek satışının sağlanması konularında önemli girişimlerimiz olmuştur. Memleket sevdamızı sözde değil özde yaşatarak memleketimiz için yoğun olarak çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

  • Okunma: 4125

Yorumlar (0)Yorum Yap