AK Belediyeler Antalya'da Buluştu

Haberler / Güncel

AK Belediyeler Antalya'da Buluştu

Emirdağ'a bağlı Gömü ve Davulga Belde belediye Başkanları 09-12 Şubat 2017 tarihlerinde Ak Parti Belediye Başkanları İstişare ve değerlendirme toplantısına katılmak üzere Antalya'ya gittiler.

Emirdağlı belde belediye başkanları AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın düzenlediği Türkiye’deki Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Antalya’ya gittiler. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılacağı toplantılar iki gün sürdü. Toplantıda Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin ve Davulga Belediye Başkanı Salih Gündoğan birçok bakan ve milletvekiliyle beldeleri için görüşmeler gerçekleştirdiler. Hakkı Tekin ise İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlarıyla bir araya geldiği ve Gömü için bazı isteklerine söz aldığı alınan bilgiler arasında yer alıyor.

  • Okunma: 3055

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Gurbetteki dağlı

    Hakki amca işini bilir. Üç büyüklerin arasına girmiş istanbul ankara ve bursa. Bir seferinde iş yerimize geldi hoşgeldiniz dedim sen beni tanimiyor musun? dedi evet tanıyorum dedim Hoşgeldiniz başkanım diyeceksin dedi böyük adam vesselam