AK Parti Emirdağ Ekibi Ankara'daydı!

Haberler / Siyaset

AK Parti Emirdağ Ekibi Ankara'daydı!

Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleşen AK Parti 1.Olağanüstü Kongresine Emirdağ'dan da katılımlar oldu. AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu, ilçe yönetiminden bazı isimler ve partililer Ankara'da olağanüstü kurulda hazır bulundu. AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Koyuncu gece yarısı Ankara'ya çıkılan yolculuğun ardından Ankara'da basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Koyuncu açıklamasında "Milletin partisi, birliğin adresi olan AK Parti’miz 27 Ağustos’ta Ankara’da 1. Olağanüstü Büyük Kongresi’ni yapmıştır. Liderimiz, seçilmiş Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Ağustos’ta açıkladığı gibi, kongrede Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu olmuştur."

AK Parti’nin milletin umudu olarak hizmet yoluna çıktığını da açıklamalarına ekleyen İlçe Başkanı Koyuncu, “Biz, milletimizin bize verdiği güç ile her bir soruna el attık. Bugüne dek başkalarının yapılamaz dediği birçok icraatı gerçekleştirdik. Hayalleri gerçek yaptık. Ülkemizin çehresini değiştirdik. Ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma kadar her alanda yeni bir kalkınma hamlesi başlattık. Üretim arttı, ihracatta rekorlar kırıldı. Yıllardır bitirilemeyen projeler bitirildi. Türkiye ilklerle tanıştı. Siyaseti güçlendirdik, siyasete itibar kazandırdık. İnsan hakları ve özgürlükleri genişlettik. Üstünlerin hukukundan hukukun üstünlüğüne geçtik. Güven ve istikrar ortamını koruduk” şeklinde konuştu.

Kongre sonrası Emirdağ'a gelen AK Parti İlçe Yönetimi, akşam saatlerinde bir de yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdi.

  • Okunma: 2935

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • eyüp kocabaş

    Seçiminiz millete, memlekete ve umut bağlayan bütün mazlumlara hayırlı olsun.