AK Parti Emirdağ'dan Ankara Çıkarması

Haberler / Siyaset

AK Parti Emirdağ'dan Ankara Çıkarması

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı, AK Parti'nin Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısının ardından TBMM'de gerçekleştireceği ilk grup toplantısına katıldı. Eylül ayında yapılan kongre sonrasında Serkan Koyuncu başkanlığında göreve gelen AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı yeni yönetimi çalışmalarına devam ederken; Türkiye Büyük Millet Meclisinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyarete AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin, Davulga Belediye Başkanı Salih Gündoğan ve İl Meclis üyeleri Mevlüt Ergürbüz, İzzet Azbent katıldı. TBMM'deki AK Parti Grup Toplantısında Başbakan Binali Yıldırım'ın hitaplarını dinleyen Emirdağ ekibi daha sonra Başbakan Binali Yıldırım'ı ziyaret ederek TBMM'de hatıra fotoğrafı çektirdiler. Ziyaretler Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Betül Sayan Kaya ve birçok bakan ile devam ederken; TBMM'deki program sonrasında AK Parti Genel Merkezinde, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Koca’yı ziyaret etti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu; "Belediye başkanlarımız, il genel meclisi üyelerimiz ve yeni yönetim kurulu üyelerimizle Ankara'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik. Emirdağ'ımızın sorunları ve ihtiyaçlarına yönelik hazırladığımız dosyalarımızı ilgili bakanlıklara ve milletvekillerimiz ile paylaştık. Başbakanımız Binali Yıldırım'a Emirdağ'ımızdan selam götürdük. Güzel geçen bir Ankara programımız oldu. Ziyaret süresince bizi yalnız bırakmayan, TBMM’de 26. Dönemde Afyonkarahisarı temsil eden Milletvekilimiz Av.Ali Özkaya, TBMM Başkan Müşaviri hemşerimiz Cengiz Sağlam'a ve bizlere yakınlık gösteren tüm milletvekillerimize gönülden teşekkür ederiz."dedi.

Fotoğraflar

  • Okunma: 4506

Yorumlar (0)Yorum Yap