AK Parti Emirdağ'dan Dev Afiş

Haberler / Siyaset

AK Parti Emirdağ'dan Dev Afiş

AK Parti Emirdağ İlçe Teşkilatı, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Genel seçimler için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu liderliğinde Emirdağ'da gidilmedik köy, mahalle hatta sokak bırakmayan AK Partililer, Emirdağ Cumhuriyet Meydanına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın afişini astılar.

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığının da yer aldığı Beyazsaray İşhanına asılan dev afişte, "Başaramayacaksınız! Bu milleti bölemeyeceksiniz! Bu vatanımızı parçalayamayacaksınız. Bu halka boyunduruk vuramayacaksınız. AK Parti Emirdağ İlçe Teşkiatı" yazısı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmiyle birlikte Vakit Emirdağ Vakti temalı görsele yer verildi.

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Serkan Koyuncu tarafından verilen bilgide; "24 Haziran'da hem Türkiye genelinde hem de Emirdağ'dan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden seçeceğiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana AK Partimizin Emirdağ'da oylarını hep artırdık. Bu seçimlerde de Vakit Emirdağ Vakti'dir. Sayın Cumhurbaşkanımızın dev afişi Emirdağ'ımıza çok yakıştı. İnşallah biz AK Parti Emirdağ teşkilatı olarak gidilmedik ev, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmıyoruz." dedi.

  • Okunma: 2705

Yorumlar (4)Yorum Yap

  • Zafer

    Afişin büyüklüğüne bak yahu..Gerçekten pes doğrusu. Afiş büyük olmasaydı akp benden oy falan alamazdı ama şimdi oyum asrın liderimiz RTE'ye.

  • Emirdagli

    Davası büyük olanın icraatide büyük olur

  • apaci

    vakit emirdağ vaktiymiş,şimdiye kadar nerdeydiniz.havalanını bile gittiler işe yaramayan kütahyaya yaptılar.emirdağ için ne yaptılar şimdiye kadar.sonrada kalkıp eyy emirdağlı hemşehrilerim sizin icin kütahyaya havalanı yaptık diyorlar.seçim geçtikten sonra unuturlar.iş yapanada engel oluyorlar.bunlara oy falan yok

  • Servet

    Oyumu Chp'ye verecektim meydandan geçerken bu dev afişi görünce Ak partiye vermeye karar verdim.