AK Parti Emirdağ'dan İl Başkanlığı Ziyareti

Haberler / Siyaset

AK Parti Emirdağ'dan İl Başkanlığı Ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi Emirdağ İlçe Başkanlığı kongre sürecinden sonra siyasi çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Emirdağ'a bağlı köylerde birebir ziyaret ederek vatandaşın sorunlarını dinleyen AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İnş.Yük.Müh. Serkan Koyuncu ve ekibi Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı ziyaretine Emirdağ İlçe Yönetimi olarak eksiksiz katılan Koyuncu ve ekibi Emirdağ'a yapılan ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili olarak ve genel siyaset hakkında görüş alışverişinde bulundular.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Avukat İbrahim Yurdunuseven Emirdağ teşkilatının yaptığı ziyaretten memnun olduğunu dile getirirken; AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu ise "Emirdağ konum itibariyle Afyonkarahisar'ın önemli ilçelerinden birisidir. Partimiz Emirdağ'a önem veriyor. Bizler de çalışmalarımızı Yeni Türkiye Yolunda Yeni Emirdağ'ı kurmak üzerine yoğunlaştırıyoruz. İl Teşkilatımızla sürekli istişare halindeyiz. Bu tarz ziyaretlerimiz artarak devam edecektir. Afyonkarahisar İl Teşkilatımıza ve ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederim." dedi.

Fotoğraflar

  • Okunma: 2966

Yorumlar (0)Yorum Yap