AK Parti, Emirdağ'ı Es Geçti

Haberler / Siyaset

AK Parti, Emirdağ'ı Es Geçti

24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 27.dönem milletvekili genel seçimleri için siyasi partilerin aday listeleri Yüksek Seçim Kuruluna teslim edildi. Siyasi partilerin teslim ettiği listeler paylaşıldı ve Afyonkarahisar listelerinden Emirdağlı aday adaylarına yer verilmedi. Tabiri caizse AK Parti Emirdağ'ı bu seçimlerde de es geçti.

AK Parti listelerinden milletvekili adayı olmaya talip olan 26. dönem Afyonkarahisar milletvekili adayı olan Cengiz Sağlam, bu dönemki seçimlerde de AK Parti teşkilatlarının teveccühüne layık olan Emirdağlı Cengiz Sağlam, listede yer almaması sonrasında bir açıklama yaptı. Sağlam şu satırlara yer verdi;

"24 Haziran 2018 pazar günü gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde Afyonkarahisarımızı temsil etmek adına hayırlı bir yola çıkmıştık. AK Parti Afyonkarahisar milletvekili aday adaylığımızı açıklamamızın ardından 21 Mayıs 2018 günü yani bugün genel merkezimizin takdiri ile aday listesinde değerli arkadaşlarımıza yer verildi.

Cengiz Sağlam olarak şunu belirtmek isterim ki; biz siyasetçiler olarak günün adamı değil arkasından yürüdüğümüz liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın ve ekibinin her zaman yanında olacağım! Bizler kısa mesafe koşucusu değil, maraton koşucusu olarak davamızın her zaman arkasında olmaya devam edeceğiz. Bana bu süreçte desteklerini esirgemeyen öncelikle değerli aileme, AK Parti teşkilatlarına, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerine, Avrupalı Türklere ve siz dostlarıma teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Devletim, milletim bizi nerede görmek istiyorsa, nerede vazifemiz olacaksa dün olduğumuz gibi bugün de yarın da istenilen yerde olacağız. Saygılarımla Cengiz Sağlam."

  • Okunma: 5082

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • alp kılıç

    Cengiz Sağlam ;Ankara da her zaman herkese yardımcı oluyorsun Emirdağlılara milletvekillerinden daha çok hizmetin oluyor bizim için milletvekili olsanda olur olmasanda zaten siyasetin içindesin TBMM sinde meclis başkanı baş danışmanısın bakanlarla başbakanla beraber çalışıyorsun ülkemize ve milletimize hizmetin içindesin her şey için teşekürler allaha emanet ol kısmet deyilmiş

  • Servet

    Emirdağ'da Ak Parti'yi es geçer o zaman.