AK Parti Her Gün Bir Köyde

Haberler / Siyaset

AK Parti Her Gün Bir Köyde

16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan Anayasa Değişikliği referandumu için AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz hafta içerisinde 2002 yılından bu yana AK Parti Emirdağ İlçe Yönetiminde bulunan başkanlar ve yönetimleriyle, AK Parti'ye hizmet etmiş partililerle bir yemek düzenlendi. Düzenlenen yemeğe AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve yönetim kurulu da katıldı. Programda emeği geçenlere teşekkür edildiği ve referandum maddeleriyle ilgili bilgiler verildiği öğrenildi.

AK Parti Emirdağ İlçe Yönetimi ise Emirdağ'a bağlı köyleri ziyaret etmeye devam ediyor. Her gün en az bir köyde referandum çalışması yapan ilçe yönetiminin yanı sıra kadın kolları da mahalle taramalarında sona geldiği bildirildi.

  • Okunma: 3779

Yorumlar (6)Yorum Yap

  • Zafer

    Bukalemunla alakası yok hemserim.Senin bakanların zamanında hoca efendi hazretleri diye diye methiyeler diziyordu o çakala.Hepsini kendi eliyle ak parti hükümeti yerleştirdi önemli kurum ve kuruluşlara.Sonuçları ortada , kıvırmayın bir de böyle.Anayasa paket içeriğini neden meydanlarda anlatmak yerine habere kılıçdaroğluna saldırıyorsunuz ? anlatacak bir şeyiniz yok çünkü. .söyle bana partili bir Cumhurbaşkanı nasıl tarafsızlık yemini edebilir namusu ve şerefi üzerine ?

  • memleket sevdalısı

    yavv gardasım bunlar bukalemun gıbı adamlar adam senın yanında durup sana rengını bellı etmeyen cınsten yıllarca devlete yuvalanmıslra ama su referandum gecsın (Alahın iznıylede gececek) o zaman gor sen neler oluyor ... ha şunu da karıstırma hayır ile hayırlı işi bırbırıne yansıtmayın aklınızca
    bak son sozunde ılk kez dogruyu soylemıssın 16 nısan da memeleketımıze en hayırlısı olacak evet cıkmasıyla
    daha adamlar anayasa paketının ıçını bılmıyo sonra cıkmıs bız karsıyız ya sen gıt paket nedıo

  • Zafer

    Devletimiz büyük badire atlattı doğru...Peki devletin içine bu hainleri göz göre göre kendi elleriyle yerleştiren kimdi ? İnsanların zihinleriyle dalga geçmeyi bırakın artık..Bu millet Allah'ın izniyle 16 nisanda en hayırlı cevabı verecektir.

  • memleket sevdalısı

    devletımız zaten buyuk bır badıre atlattı bıze dussen devletımızı şaha kaldırıp daha ıyı yerlere getırmektır takım tutar gıbı partı tutmayın bu memlekete kıın faydası varsa onu destekleyın derım ben mısal koca kurta helal olsun adına yarasır hareket edıyor sempatı duydugun partı ıcın hayır verecegıne memleketın ıçın evet ver dha ıyı yıne kazanan sen olacaksın cunku Rabbım referandumda vatanım ız ıcın hayırlı olanı versın ınşaallah
    selametle...

  • memleket sevdalısı

    zafer kardesım ya sen televızyon ızlemıyorsun yada dunyadan bı habersın daha dun aksam cumhurbaskanı atv de programa cıkıp anayasayı bır bır anlattı keza basbakan dıger bakanlar hep kanallarda anlatıyorlareger sen gormek ıstedıklerını gormek cın sadece bırkac kanalı ızlıyorsan tabı goremezsın cunkuu o kanallar ıktıdar karsıtı kanllar tarafsız olarak tum kanalları ızlesen emın ol her gun bı kısıyı anayasayı anlatırken bulacaksın cocukca sebeblerle memleketımız ıcın hayırlı olan seylere manı olmyn

  • Zafer

    Artık Kılıçdaroğlu'nu eleştirmeyi bırakıp , bu anayasa ne getiriyor ne götürüyor onu anlatmayı deneseniz.Bir Ak partili olarak sistemi inceledim , baştan sona okudum.lakin ekranlarda Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız sadece Rakip partiyi ve kılıçdaroğlunu eleştirmekten başka birşey yapmıyorlar bu yüzden ben ve ailem hayır oyu vermeye karar verdik.Allah memleket için en iyisi ne ise onu nasip etsin.