AK Parti Kadın Kollarında Görev Değişimi

Haberler / Siyaset

AK Parti Kadın Kollarında Görev Değişimi

AK Parti Emirdağ İlçe Kadın Kolları Başkanlığı 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Göreve geldiği günden bu yana başarılı bir teşkilatlanma sağlayan başkan Sevcan Sönmez görevini Kübra İnce'ye devretti.

Emirdağ Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen kongrede Kübra İnce tek aday oldu. Kongreye AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, AK Parti Afyon İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu, Davulga Belediye Başkanı Salih Gündoğan, Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin, AK Partili siyasiler, delegeler ve vatandaşlar katıldı.

Göreve geldiği günden bu yana yaptıklarını kısaca anlatan Sevcan Sönmez; "Emirdağ'da kadın üyelerimizle her geçen gün büyüyen ve gelişen bir aileyiz. Burada bizlere düşen sorumluluk 2019'da yapılacak olan yerel ve genel seçimlerde durmadan ve yorulmadan yola devam etmektir. Öncelikli hedefimiz yapılacak olan yerel seçimlerde Emirdağımızı tekrar AK belediyeciliğe kavuşturmaktır. Kadın sürece müdahil olmadan ülke aydınlığa ulaşamaz. Kadınlar sürece müdahil olacak ve Emirdağ tekrar aklanacaktır. Görevi devralan Kübra İnce kardeşimize başarılar dilerim." dedi.

Fotoğraflar

  • Okunma: 3627

Yorumlar (0)Yorum Yap