AK Parti Temayülünde Son Dakika

Haberler / Genel 2015

AK Parti Temayülünde Son Dakika

Haftasonu temayül yoklaması yapılan ve kesin sonuçların genel merkez tarafından bilindiği temayülden sonra AK Parti Afyonkarahisar’da ilk 10 şekillenmeye başladı. Sayın Bakan Prof.Dr. Veysel EROĞLU‘nun İstanbul dan aday adayı olması ve Doç.Dr.Sait Açba'nın da 3 dönem kuralı nedeniyle aday olmaması neticesi AK Parti kulislerinde konuşulan bilgilere göre, mülakata çağrılması büyük ihtimal görülen 10 aday adayı şöyle:

1- Fazıl ŞENEL
2- Cengiz SAĞLAM
3- Mehmet ZEYBEK
4- Mustafa TARLACI
5- Ali ÖZKAYA
6- Akif ÖZKALDI
7- Ünal YILMAZ
8- Şükrü ERSOYLU
9- Hatice ÖZKAL
10- Fatma MERT

Ve Halil ÜRÜN ‘ün 6-15 Mart da mülakata katılacağı öngörülüyor.

  • Okunma: 4536

Yorumlar (4)Yorum Yap

  • derviş

    cengiz sağlam 2 nci aday.emirdağlı 20 yıllık hasret bitecek.yeterki sahip çıkalım

  • belcikali

    Ben bir chp li olarak cengiz saglam'in bir emirdag cocugu oldugu icin secilmesini cani gonulden istiyorum. Ama simdi emirdag milliyetciligi yapan degerli akp yonetimine de ince bir sitemimizdir, ismet guler 2007 seciminde ikinci sirayi aldiginda bu milliyetciligin zerre kadarini sergilemislermiydi? Demekki keser donuyor sap donuyor, gun geliyor hesap donuyor. Suan bezirgan saltanatinin bir gun biteceginide unutmasinlar. Tarih mutlaka tekerrür eder.. insallah cengiz abiyi ankarada görürüz..

  • Emir Dağ

    Siteyi takip eden değerli Emirdağlılar;
    Amaç üzüm yemek ise, 21 yıllık hasrete son vermek için şu an en büyük ihtiyacımız birlik ve beraberliktir. Emirdağ ın milletvekilliğine en yaklaştığı bu zamanı Emirdağ,Afyon, Eskişehir, Belçika da ve diğer illerde bulunan STK lar elele verilmeli.Sesimiz ortak payda da Ankara da yankı bulmalıdır. Haydi Emirdağ ELELE olma günü...

  • efegokhan

    Şimdi genel tavır P teşkilat tabanından,P teşkilat tabanından gelme adaylar olarak belirlenecek.Bir aday da muhtemelen bayan olacak.Dolayısıyla teşkilat tabanından gelen 3 aday ile bürokrasiden gelen 7 aday kendi arasında yarışacak.