AK Parti’de Aday Adayları Artıyor

Haberler / Siyaset

AK Parti’de Aday Adayları Artıyor

AK Parti Emirdağ Belediye Başkan aday adaylığı için geçtiğimiz hafta Emirdağ Belediye eski başkanı Cengiz Pala ve AK Parti Emirdağ İlçe Yönetim Kurulu eski üyesi Kadir Aktaş başvurularını gerçekleştirmişti.

12 Kasım Pazartesi günü iki aday adayı daha başvurusunu AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Serkan Koyuncu'ya vererek gerçekleştirdiler. AK Parti Emirdağ İlçe eski başkanı Hüseyin Duran arkadaşlarıyla geldiği AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı binasında başvurusunu ilçe yönetimine vererek bu yarışta ben de varım dedi.

Bir diğer aday adayı ise Emirdağ Vergi Dairesi Müdürlüğünde görev yapan Gökhan Yüce oldu. Gökhan Yüce, Emirdağ'da sosyal yardımlaşma anlamında yıllarca idarecilik yapmıştı. Memuriyetten istifa ettikten sonra AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığına arkadaşlarıyla başvuruya gelen Yüce, Emirdağ Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu İlçe Yönetimine sunarak yarışa dahil oldu.

Bu arada AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı "12 Kasım 2018 Pazartesi günü bitecek olan 2019 Mahalli İdareler seçimleri Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuruları Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla 16 Kasım 2018 Cuma günü saat 17:00’ye kadar uzatılmıştır. " bilgisini kamuoyu ile paylaştı.

  • Okunma: 5924

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • DERYA AYTEKİN

    KESİNLİKLE GÖKHAN YÜCE.....

  • Svk

    Gökhan bey olur umarım

  • Celal

    Gökhan abiye yakışır