AK Parti'de Gözler 1 Mart'ta

Haberler / Siyaset

AK Parti'de Gözler 1 Mart'ta

Temayül yoklamasının 1 Mart Pazar günü Fuar düğün salonunda yapılacağını söyleyen AK Parti seçim işleri sorumlusu Mustafa Ötken, milletvekili aday adayları için teşkilat mensuplarının oy kullanacaklarını dile getirdi.

Ötken; “Milletvekili aday adaylığı başvurularının tamamlanmasının ardından 1 Mart Pazar günü fuar düğün salonunda teşkilat yoklaması yapacağız. Teşkilatlarımız milletvekilli aday adayları için oy kullanacaklar. Her seçim dönemi öncesi teşkilat yoklamasını diğer adıyla temayülü yapıyoruz. Allah’ın izni ile Pazar günkü temayülümüzü de gerçekleştireceğiz. Temayülden kimler oy kullanacak sizlere onun bilgisini de vermek istiyorum.

Üyeliği devam eden Parti Kurucular Kurulu Üyeleri (İkamet ettiği seçim çevresinde) İl Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, İl Gençlik ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, İl Demokrasi Hakem Kurulu Başkan ve Üyeleri, İl Disiplin Kurulu Başkan ve Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, İlçe Gençlik ve Kadın Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Parti Üyesi Büyükşehir, İl ve İlçe Belediye Başkanları, Parti Üyesi İl ve İlçe Belediye Meclisi Üyeleri ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Belde Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, Belde Gençlik ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, Parti Üyesi Belde Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri, Köy ve Mahalle Başkanları/Temsilcileri, Parti üyeliği devam eden ve aday adayı olmayan Eski İl Başkanları (İkamet ettiği seçim çevresinde) Parti üyesi, 22. 23. ve 24. Dönem, aday adayı olmayan, milletvekilleri (İkamet ettiği seçim çevresinde)teşkilat temayül yoklamasında oy kullanacaktır.

  • Okunma: 2623

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • serap biçer

    tüm Emirdağlılar birlik beraberlik içerisinde 20 yıllık hasrete son verelim