Ak Parti'ye Emirdağ'dan 2 Aday Adayı

Haberler / Seçim 2007

Ak Parti'ye Emirdağ'dan 2 Aday Adayı

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyon İl Başkanı Burhanettin Çoban Milletvekili aday adaylığı başvurularının dün sona erdiğini ve Ak Parti Afyon İl Teşkilatına 36 adet resmi başvuru yapıldığını belirtti. Emirdağ’ımızdan iki kişi’nin başvurduğu Ak parti resmi aday adayları :Eyüp Kocabaş,Cengiz Sağlam, Veysel Eroğlu, Sait Açba, Ahmet Koca, Halil Aydoğan, Muzaffer Ateş, Ali Özkaya, Türkan Buğra, Bahattin Eğret, Abdullah Ertekin, Ali Gürkan, Hasan Arslan, Eyüp Kocabaş, Aziz Ahmet Kaçar, Levent Işık, Hüseyin Şimşek, Recep Çelik, Mehmet Şehribanoğlu, Ahmet Sarıdere, Zekeriya Arslan, Halil İbrahim Perçinkaya, Ali Kaya, Hüsrev Türkmen, Eray Bekir Keskin, Nilgün Seçen, Ali Nurdoğan, Ünal Yılmaz, Mehmet Gökmen, Mustafa Yakut, İrfan Özsandık, Zeynep Küçüksöylemez, Vedat Kokkokoğlu, Şükrü Ersoylu, Adil Gülmez, M.Emin Birliktir, Rahmi Arıkan. Özellikle Emirdağ aday adayları Eyüp Kocabaş ve Cengiz Sağlam hemşehrilerimizi bu mutluluk verici yolda sonuna kadar destekliyoruz. Tüm siyasi parti adaylarımızın Emirdag.gen.tr olarak her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek istiyoruz.Eyüp Kocabaş 16.05.2007 tarihli Milliyet Gazetesine haber oldu. Haberi Görmek İçin Tıklayın...Eyüp Kocabaş Kimdir?1961 yılında Emirdağı'na bağlı Elhan köyü'nde doğdu. İlkokulu köyde, ortaokul ve liseyi Emirdağ Lisesinde 1977 yılında bitirdi. aynı yıl hava harp okuluna girerek 1981 yılında uçak bilimsel dalından mezun oldu. sırasıyla Bursa, Konya, Batman, Bandırma, Kayseri ve Eskişehir'de ; tk.k.-bl.k.-bkm.k.-akykt.kt.k.-ter.k.-ulş.kt.k.-tb.k.-uçş.ve yer em.sb.-değerlendirme ve denetleme başkanlığında toplam 26 yıl görev yaptı. Bu süre zarfında bkm.kursu- hv.hrp.akademisi kursu-bl. ve tb. k.lığı kursu- nükleer biyolojik ve kimyasal (nbc) silahlar kursu-uçuş ve yer emniyet kursu-hvbs kaynaklar yönetimi kursu-döküman yönetimi ve risk yönetimi kurslarını aldı. Nato barış gücü kapsamında İtalya'da görev yaptı. Görevindeki başarılı hizmetlerinden dolayı 3 adet üstün hizmet ödülü, 3 adet idari ve lojistik şerit rozet beratı, 2 adet birlik k.lığı brövesi ve 17 adedi diğer alanlarda olmak üzere toplam 25 adet takdirle ödüllendirildi. 30 yıllık askerlik hayatını 08 mayıs 2007 tarihinde kıdemli albay olarak noktaladı. evli, 2 çocuk babası, eşi öğretmen, orta derecede almanca ve ingilizce biliyor.

  • Güncelleme: 10.04.2009 01:38
  • Okunma: 7346

Yorumlar (21)Yorum Yap

  • yörük kızı

    ak partiyide cengiz palayıda allaha havale ediyorum

  • Selim GÜL

    Saygı değer dayım Eyüp KOCABAŞ'ı almış olduğu karardan dolayı tebrik ediyorum.Askeriyedeki başarılarını TBMM'de devam ettirmesi dileklerimle... Ayrıca vatan için sadece 18 ay askerlik yapıpda geri kalan zamanlarını sadece kendi çıkarları için geçirip vatana tek bir faydası olmayan daha sonra ömrünün büyük bir çoğunu vatanı için harcamış insana ileri geri konuşanları da şiddetle kınıyorum.

  • mevlüt DURMAZ

    emirdaglılar çok şanslılar böyle bir insan ilçelerinden aday oldugu için eyüp kocabaşada millet vekili yolunda başarılar diliyorum.

  • o.hakan köroğlu

    Ülkemiz son zamanlarda gerçekten olumlu adımlar atan,milletimize faydalı işler yapma gayreti içerisinde olan,taraflı olsada bunu illaki kavga sorunu haline getirmeyen siyasi bir iradayi yakaladı.Dış devletlerde konuşulur hale geldik ülke olarak,sağlık alanında ekonomi alanında halkımıza faydalı olacak icraatları görmemek mümkün değil.Tabi bunlar toplumumuz adına insanımız adına faydalı işler.Ama nedense bazı insanlar hem miyop hemde hipermetrop,öyleki hem yakını hemde uzağı göremiyorlar,üst taraftaki ifadelerden birisi(hasan abi)sizin 30 yıl askeriyenin ekmeğini yediğinizi söylemiş bu doğru.askeriye malumdurki bu milletin askeriyesi bu devletin askeriyesi.bu türlü düşünceler milletimiz adına olumlu değil.pekala bir asker de millet adına faydalı işlerin yapıldığı bir yerde siyaset kararı alabilir bu inanç meselesi.sonuçta hasan abide bizim insanımız onuda seviyoruz,ama keşke illaki chp-mhp-dyp-demeden bu millet adına iyi iş yapanları görebilsek,saplantılarımızdan vede hakkaniyetten uzak kör ve kısır düşüncelere kaymasak.öyle zannediyorum eğer akpartinin yaptığı işleri chp yapsaydı(yapabilseydi)siz eyüp bey olarak chp de siyaset kararı alırdınız ben buna gönülden inanıyorum.meseleyi siyasi düşünce olarak ele alacak olursak siz akpartiyede 3 gömlek fazla gelirsiniz,ama şu anda olunabilecek en uygun yer ve alınabilecek en doğru karar sizin kararınız.Cenabı hak işlerinizde başarılar nasip etsin öcelikle milletimizi sonra bölgemizi hemşehrilerimizi utandırmasın,hakkınızda ve milletimizin hakkında hayırlı olacaksa sizi idare edildiğimiz kadro içerisinde görmek için dua ediyoruz.saygı ve kalbi muhabbetlerimle

  • ERHAN OKUTAN

    EMİRDAĞIMIZDAN AKP.DEN ADAY ADAYI OLAN ARKADAŞLARA BİRÇİFT SÖZÜM VAR:1-HİÇ BOŞUNA UĞRAŞMAYIN SEÇİLEBİLECEK SIRALAMAYA GİREMEZSİNİZ.2-ELİNİZDEKİĞ AVUCUNUZDAKİ PARAYI HARCAYIP BİTİRMEYİN SONRA PİŞMAN OLURSUNUZ.3-FLAŞ TV.DE 19,05,2007 AKŞAMI YAYINLANAN ERHAN GÖKSEL E LÜTFEN KULAK VERİN.4-KANAL TÜRK TV.YE DE KULAK VERİN.5-ZEYBEK OYUNLARI İLEDE HİÇBİR YERE VARAMAZSINIZ.6-ASKER EMEKLİSİ OLARAK AKP.DEN ADAY OLMAYIN.

  • i.Ethem ERTEM

    Muhafak olmanizi diliyor, tüm emirdagli hemserilerimizden, herseyi bir yana birakip, emirdagimiz ve ülkemizin her alandaki yüksek cikarlari icin ve türkiyenin arti dünyanin gözleri önünde hak ve demokrasi magduru edilmis AKP` ye tam destek vererek türkiyenin, uzaktan kumandayla degil bizzat türk halkinin kayitsiz sartsiz kendi iradesiyle yönetilebilecegini haykirmalari gerektigine inaniyorum.

  • hakan kocabaş

    Değerli amcamı almış olduğu karardan dolayı kutluyorum . Ülkesi için düşünen, çalışan ve ülkenin bölünmez bütünlüğünü korumak için 30 yıl emek vermiş ve bir 30 yılda emek verceğine inandığım bu saygı değer şahsiyeti canıgönülden destekliyrum.

  • utku

    birde asker kökenli olacaksın ne deyim sana vatanı parsel parsel emperyalist güçlere satan bir partiden aday oluyorsun yakışmadı komutan ne bu koltuk sevdası başarılar değil yazıklar olsun diyorum aklınızı başınıza alın!!!

  • merve

    Babamı bu kararından dolayı tebrik ediyorum gerçekten doğru seçim, her zaman arkasındayım ve inşallah hayırlısı olur.

  • hasan

    başka partimi kalmadı be adam 30 yıl tsk nın ekmeğini yedin şimdi ona karşısın görevin sırasında rengini belli etmişmiydin acaba yoksa takiyyemi yaptın ?

  • halil URFALI

    Değerli arkadaşımı tüm kalbimle destekliyorum ve başarılar diliyorum.TCBMM ' de görmek istiyoruz.

  • halil urfalı

    degerli arkadaşıma başarılar diliyorum.destekliyorum

  • cin ali

    Hüsrev türkmen de emirdagli orada ya niye gozden kaciriyorsunuz veysel oyünden sadik beylerin hayri türkmenin ogli dikkatinize sunmak istedim haddim olmayarak hepisine basarilar dilerimde mete tanin yolundan kubilay uygunun mahmut kocakin yaptigini yapmasinlar bu parti isleri adami biraz boazr yani hele ballandinin yoluna donup bakmasinlar emirdagdan yumuklar cokturda insallah yamuklar cikmaz (yumuklarin depe var ya)

  • ali cebeci

    Kayseri'de gorevli oldugu donem tanistigimiz Eyup beyin adayligini yurekten destekliyorum. Insallah hakettigi yere gelir.

  • basri durmaz

    Hizla gelisen ulkemizin degerlerini yukseltmek icin gerekeni yapacagindan hic kuskum yok. Yolun acik olsun, umarim hakettigin yere gelirsin.

  • Bilal Kocabaş

    Eyüp Bey'i bu önemli kararından dolayı tebrik ediyorum. Umarım başarılı bir seçim kampanyasından sonra kendisini TBMM'de görebiliriz. Birikimi ve nezaketi ile bu görevi hakkıyla yürüteceğine; Emirdağ halkı başta olmak üzere tüm Türkiye için yürekten çalışacağına inanıyorum ve kendisine başarılar diliyorum.

  • samet

    DAYIMI BU CESUR KARARINDAN DOLAYI KUTLUYORUM TSK DAKİ BAŞARISINI SİYASETTEDE GÖSTERECEĞİNDEN EMİNİM BİZ HER ZAMAN ARKANDA OLUCAZ 'BAŞARILAR'

  • HARUN DİNÇ

    inşallah olur. başarılar dileri, harun dinç

  • erol okutan

    DEĞERLİ KÖYLÜM VE ABİMİZ, KIDEMLİ ALBAY EYÜP KOCABAŞ' I KARIRINDAN DOLAYI KUTLUYORUM. iNŞALLAH BAŞARILI OLUR. TÜM KALBİMLE DESTEKLİYOR VE BAŞARILAR DİLİYORUM. HANGİ PARTİDEN OLURSAN OL BU ÜLKENİN SİZİN GİBİ ŞAHSİYETLERE İHTİYACI VAR. SAYGILARIMLA,

  • babagaddar

    başarılar emirdag

  • babagaddar

    başarılar emirdag