AK Sevda 16 Yaşında

Haberler / Siyaset

AK Sevda 16 Yaşında

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Serkan Koyuncu, AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Koyuncu, mesajında, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana Türkiye'nin önünün açılmasında büyük rol oynadığını belirtti.

AK Parti'nin, kendini sürekli geliştirmesi, yenilemesi ve gençleştirmesine rağmen çizgisinde en küçük bir sapmaya meydan vermediğini kaydeden Koyuncu, şunları ifade etti:

"AK Parti, millidir, yerlidir. Bunun için attığı adımlarda, yaptığı icraatlarda şu veya bu gücün, şu veya bu ülkenin değil, sadece milletin ne dediğine, halkın ne istediğine bakmıştır. AK Parti, kucaklayıcıdır. Yıllardır başarısının altında da bu yatmaktadır. AK Parti, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, 14 Ağustos 2001'de kuruldu, bugün 14 Ağustos 2017; milletin partisi AK Parti 16 yaşında. 16 yıl önce liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde kutlu yolculuğa çıkan AK Parti, bugün birçok başarılı hizmeti yapmış olmanın haklı gururunu yaşıyor. Hak ve adalet arayan milletimize umut olan AK Parti, 15 Temmuz hain darbe girişimi gibi birçok badireyi, halktan aldığı destekle, milli iradeden taviz vermeden atlatmıştır. AK Parti, Türkiye'nin önünün açılmasında büyük rol oynamıştır. Kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği büyük projelerle Türkiye'nin çehresini değiştirmiş, 2023 hedeflerini güçlü bir şekilde inşa etmiştir"

Her zaman ve mekânda milletimizin teminatı olan AK Parti, ülkemizi dünyada ve bölgesinde daha itibarlı bir noktaya taşımak için 2023 vizyonundaki devasa projelerle, milletimize hizmet etmeye devam edecektir. Bu vesile ile 2023, 2053 ve 2071 Türkiye'sini muasır medeniyetler seviyesine çıkaracağımıza olan inanç ile partimizin 16'ncı kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor; bu kutlu hareketin başlangıcıyla; Emirdağ'ımıza, ülkemize, ve dünyanın birçok noktasında Türkiye hakkında büyük ümitler taşıyan insanlara huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."dedi.

  • Okunma: 3922

Yorumlar (0)Yorum Yap