Akın, İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Oldu

Haberler / Siyaset

Akın, İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Oldu

İYİ Parti haftasonu gerçekleştirdiği olağan genel kurulunda Meral Akşener yeniden genel başkan seçildi. Ankara'da düzenlenen olağan genel kurula Emirdağ İlçe Başkanı Cemil Kuş ve yönetimi de katılırken; İYİ Parti Genel İdare Kurulu'nda parti kurucularından Emirdağlı işadamı Ömer İbrahim Sayın da yerini korudu.

İYİ Parti'de Emirdağ adına bir önemli haber de Eskişehir'de ikamet eden Emirdağlı Eğitimci-yazar Fikret Akın'dan geldi. Akın www.emirdag.gen.tr'ye yaptığı açıklamada İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olarak görev alacağını duyurdu. Fikret Akın; "Mensubu bulunmakla gurur duyduğum büyük Türk Milletine hizmet etme sevdamı İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı olarak sürdürmeye devam edeceğimi Türkiye ve Türklük sevdalısı gönüldaşlarıma duyurur ve beni bu göreve layık görenlere en kalb-i teşekkürlerimi arz ederim.." dedi.

  • Okunma: 4035

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • alp kılıç

    FİKRET ABİ:( GENERAL ) -koca çınar TÜRKİYEDE EMİRDAĞLI ÜLKÜCÜ KİM DENİLİNCE İLK AKLA GELEN EFSANE ÜLKÜCÜ LİDER İDOLOG -(istanbulda ve emirdağında )TÜRKİYEDE yetiştirdiğin ülkücüler HER ZAMAN SAYGIYLA SEVGİYLE HATIRLIYOR yeni kutsal görevinde başarılar diler ellerinden öperim ---ASKER

  • Has Emirdağlı

    Reisim başarılar diliyorum.