AKP Gömü Belediye Başkan Adayı Belli Oldu!

Haberler / Yerel 2014

AKP Gömü Belediye Başkan Adayı Belli Oldu!

1 Haziran 2014’te Gömü’de yapılacak ara seçim için siyasi partiler adaylarını belirlemeye başladı. Aday adaylığı başvurularının alınmasının ardından 12 Mayıs’ta Yüksek Seçim Kurulu’na kesin adayın bildirilmesi gerekiyor.

İktidar partisi AKP’ye Gömü’den Belediye Başkan adayı olmak isteyen eski başkan Hakkı Tekin ve Üzeyir Demirtaş başvurularını yapmıştı. AKP’ye yapılan başvuruları değerlendiren AKP Genel Merkezi, AKP Afyonkarahisar İl Başkanlığı ve AKP Emirdağ İlçe Başkanlığı yönetim kurulu parti içi yapılan görüşmelerin ardından adayını belirledi.

20 yıl boyunca Gömü Belediye Başkanlığı yapan, bu dönem İl Genel Meclis Üyesi seçilen Hakkı Tekin’i Gömü Belediye Başkanlığı’na aday olarak gösterdi. AKP Emirdağ İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantıda Tekin’e adaylığını tebliğ eden AKP Emirdağ Yönetimi çalışmalarına bir an evvel başlayacaklarını dile getirdi.

Fotoğraflar

  • Okunma: 6340

Yorumlar (9)Yorum Yap

  • gerçekçi

    Hakkı TEKİN yeniden aday gayet normal
    Neden mi?
    Çünkü yıllardır Hakkı TEKİN' in karşısına güçlü aday çıkmadı,
    Çünkü Hakkı TEKİN karşısında güçlü aday olmadığından seçildi.
    Çünkü mevcut seçmenin kültür seviyesi belli zaten AKP'ye oy verenlerin E'i ilkokul mezunu dolayısıyla böyle bir seçmen grubunu etki altına almak zor değil
    Keşke Hakkı TEKİN'in karşısında ondan daha iyi hizmetler edebilecek bir aday olsaydı

  • Mehmet ÖZKAN

    Sevgili Bşk.Hayırlı uğurlu olsun .Başarılar ...

  • Gent 03

    Gomu icin hayirli bir karar,diger aday adayimiz zannettiki gentte market calistirdim ben baskanlik yaparim diye dusundu sanirim :) sen bir dukkana sahip olamadin soydurdun allah korusun belediyeyi de soydururdu :)) hakki baskan yakisir gomuye,bulgar vb uyruklu kadinlarla olan gece hayatini acmadik daha uzeyir efendi ;)

  • cihan

    hakkı baskanıma başarılar dilerim.daima hizmet daima millet herşey gömü için

  • paralel

    Agababaniz nerde???? akil hocaniz nerde???.kilavuzu karga olanin burnu..........cikmazmis

  • MUZAFFER SARIÇİÇEK

    Allah askiniza gomu kadar gelismis baska bir belediye varmi herkes bilir bunun sebebi HAKKI TEKINDIR,,BAŞARILARIN DEVAMINI DİLERİM.

  • emirdağlı

    hakkı bey bu ilçe yönetimi her ne kadar yüzüne gülsede emirdağdaki seçimde palaya karşı kampanya başlatan bu yönetim dikkat et senide yemesinler gömüdede mhp yi desteklemesinler yönetim kurulu üyesinin babası emirdağda olduğu gibi gömüye gelip mhp adayını tebrik etmesin bellimi olur gömü belediyesinede bir işi düşer...

  • objektif

    hakkı tekin tercihi yanlış..hakkı tekin çok popüler oldu. ismi beldenin önüne geçti. gömü kurulduğundan beri başkan artık heyecanını kaybetti.yeni isimlerle devam edilmeli..insanların kıyaslama yapabilmesi için yeni bir başkan olması şart..gömüde devrim şart..


  • Mehmet

    Somaj cilardan dop culardan baskan olmaz somaja dop a devam uzeyir bey napacan baskanlikla bas somaji na dop una dalgana bak huzurunu bozma...