AKP İktidarını Temizlemek İçin Hizmet Talibiz!

Haberler / Genel 2015

AKP İktidarını Temizlemek İçin Hizmet Talibiz!

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili A.Adayı Abdil Demiral, Afyonkarahisar'da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yapılan toplantıda konuşan Demiral neden aday olduğunu ve parti politikalarından bahsetti.

Abdil Demiral konuşmasında; "Kıymetli Basın Mensupları,

Bugün burada Türkiye’nin, Milliyetçi Hareket Partisi ile yeniden doğuşunu,birlik ve beraberlik içinde gelecek adımları görmek için bir araya geldik.Hoş geldiniz.

Bilmeyen Basın mensubu arkadaşlarım için kısaca kendimi tanıtmak isterim. Beş çocuklu tüccar bir ailenin en büyük evladıyım.Eğitim hayatım Emirdağ’da ve Eskişehir’de geçti.Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunuyum.Emirdağ merkezli yurt içi ve yurt dışı ticaretle iştigal ediyorum.Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif görevler aldım.Partimizin değişik kademelerinde çalıştım.Millete vekillik etmek için yola çıktım.

Milliyetçi Hareket Partisi kuruluşundan bu güne kadar gösterdiği kararlıkla birlik ve beraberlik ilkesinde vazgeçmemiştir.Bu hususta ki kararlılığımız bugün üst düzeylere yükselmiştir.Dava arkadaşlarımla birlikte çıktığımız bu şerefli yolculukta Afyonkarahisar ve Türkiye için hizmet özlemi ile köy, belde, ilçe demeden geziyoruz.Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye’nin içinde bulunduğu kaostan kurtarmak adına yine dava arkadaşlarımızla, Afyonkarahisar’dan Kurtuluşun kutsal topraklarından yola çıkıyoruz.

Mevcut AKP iktidarının zulme dönüşen yıllarını, yine dava arkadaşlarımla birlikte temizlemek için hizmete talibiz.Türkiye’nin geleceği Milliyetçi Harekat Partisi’dir. İnsanımız bunu böyle bilmektedir ve görmektedir. AKP zihniyetine kendini tam anlamıyla kaptırmamış, vicdan sahibi, Türkiye Sevdalısı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımızın adresi Milliyetçi Hareket Partisi’dir.

Türkiye üzerinde oynanan kirli oyunlara alet olmayacağız. Vatan topraklarının her bir parçasını kutsal bilen ülkü neferleriyle, sonuna kadar Türkiye Cumhuriyeti koruyacak ve yaşatacağız.Bu topraklarda Ne Mutlu Türküm sözleri eksilmeyecek.Eylem planları ile Türkiye’yi bölmek isteyenler amaçlarına ulaşamayacak.Aziz şehitlerimizin hatırası ve emanetlerine sahip çıkmak için bugün buradayız.Milliyetçi Hareket Partisi, Milletin ekonomik sıkıntılarını bilmektedir. Bu sıkıntılar AKP iktidarının yaşattığı sıkıntılardır. Çözüm Milliyetçi Harekat’ tir.

Mazlumların, Kimsesizlerin, yoksulların ve işsizlerin geleceği, Çiftçinin, memurun,esnafın,tüccarın, dul ve yetimin hakkını yetirmemek için Türkiye Bizimle İktidara yürüyecektir.Büyük bir felakete sürüklenen Türkiye’nin çöküşünü izlemeyeceğiz. Türk Milleti 7 Haziran tarihinde yapılacak seçimlerde iktidara tokat atacaktır. Türk Milleti hata yapmaz. Yaşananları görecek ve vicdana kulak verecek. AKP iktidarını sandıkta bitirecektir.

Türkiye’de olduğu gibi Afyonkarahisar da Milliyetçi Harekat Partisine duyulan güven ve beklenti büyüktür. Bunun göstergesi de Milliyetçi Hareket’te yer almak isteyen aday adayı arkadaşlarmızın hizmet talebinden anlaşılmaktadır.Sözlerime son verirken, Afyonkarahisar’ ın marka değerine ulaşması tarihi, kültürü ve turizmini harekete geçirecek, milletin ekonomik sıkıntılarına çözüm üretecek birbirinden değerli Milletvekili Aday Adayı arkadaşlarımla çıktığımız bu hayırlı yolda , her birine ayrı başarılar diliyorum.

Zafer gayreti sever. Gayret edeceğiz. Cenab-ı Allah’ın yardım ve desteğine her geçen gün daha çok ihtiyacımız var.Memleketimizin içinde bulunduğu şartları iyi biliyorum.Ve diyorum “Bizimle Yürü Türkiye”,” Bizimle Yürü Afyonkarahisar”, Ne Mutlu Türküm Diyene."

  • Okunma: 2373

Yorumlar (0)Yorum Yap