Allah Razı Olsun

Haberler / Güncel

Allah Razı Olsun

Emirdağlı Halaç ailesi birisi Emirdağ'da diğeri de Afyonkarahisar Merkezde olmak üzere iki adet hasta bakımevi için imzaları attılar. Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mustafa Solak, Emirdağlı işadamı Özcan Halaç ve Zeynep Başak Halaç arasında imzalanan protokol ile inşaatlara başlanacağı bildirildi.

AKÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Onkoloji-Hematoloji Branş Hastaneleri’nde tedavi gören hastaların yakınlarının hizmetine sunulmak üzere hayırsever hemşehrilerimiz Özcan Halaç, Zeynep Başak Halaç ile Birlik Vakfı tarafından yaptırılacak olan "Hasta Bakımevi" nin protokolü imzalandı.

Toplam 5 bin metrekare alan üzerine zemin ile birlikte 6 kat, 65 oda kapasiteli olacak şekilde AKÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi kampüsü içerisinde inşa edilecek olan "Hasta Bakımevi"nin protokolünün imza törenine Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Afyon Kocatepe Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, hayırsever hemşehrilerimiz Özcan Halaç, Zeynep Başak Halaç ile ailesi katıldı.

Önemli bir ihtiyaç

"Hasta Bakımevi" protokolünün imza töreni sırasında konuşan Vali Mustafa Tutulmaz; "Bugün ilimiz adına güzel iki projenin hayata geçirilmesi ile ilgili bir aradayız. Birincisi daha önce protokolü imzalanan Emirdağ Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi 60 odadan ve 5000 metrekare kapalı alandan oluşuyor. Ama esasen bugün bir araya gelmemizin sebebi olan Üniversitemiz Hastanelerine bağlı Hasta Bakımevinin yapılması ile ilgili protokolün imzalanmasını gerçekleştiriyoruz. Bu protokolde Hasta Bakımevi 5000 metrekare kapalı alan 65 odadan oluşuyor. Üniversite kampüsünün bünyesinde olacak. Hastalarımızın önemli bir ihtiyacını bu yolla gidermiş olacağız. Ben burada özellikle Halaç ailesine huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum” dedi.

İmzalar atıldı

Vali tutulmaz, “Her iki hizmeti de ilimize kazandırdıkları için Halaç ailesinin tüm fertlerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Devletimiz her türlü hizmeti yapabilecek kapasitede ve ekonomik olarak bunu karşılayabilecek güçtedir. Ancak hayırsever iş adamlarımızın bu tür hizmetlerde yanımızda olması bizlerin çalışma azmini, heyecanını arttırıyor. Bu davranışlarından dolayı, bizim azmimizi arttırdıklarından dolayı kendilerine huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Hizmetlerinin devam etmesini ve diğer iş adamlarımıza da örnek olacak şekilde bunun gerçekleşmesini temenni ediyorum. Ama esas en büyük teşekkürü de burada üniversite rektörümüze iletmek istiyorum. Kendisi bir fiil bu işi yakından takip etti. Gece gündüz bu konuda emek harcadı ve sonunda bugün bunun protokolünü imzalayarak kısa sürede temelini atacak aşamaya getirdi. Kendisine huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum" dedi. Vali Mustafa Tutulmaz, Afyon Kocatepe Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, hayırsever hemşehrilerimiz Özcan Halaç ve Zeynep Başak Halaç tarafından "Hasta Bakımevi" protokolünün imzalanmasıyla tören sona erdi.

  • Okunma: 3470

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • olacak iş değil

    Emirdağlılar afyon üniversitesine yatırım yapsın, afyon üniversitesi ödül olarak bolvadine 3.üniversiteyi açsın.artık afyon üniversitesinden emirdağ için güzel haberler duymak istiyoruz.