Allah Razı Olsun Ali Amca

Haberler / Sağlık

Allah Razı Olsun Ali Amca

Emirdağ ilçesinde yaşayan hayırsever Ali Kuş isimli vatandaş ilçede Yenidoğan Mahallesinde bulunan arsasını Aile Sağlığı Merkezi yapmak üzere bağışladı.

Hayırseverin ilçeye kazandıracağı Aile Sağlığı Merkezi için Vali Mustafa Tutulmaz ve İl Sağlık Müdürü Serhat Korkmaz’ın katılımıyla protokol imzalandı.

1.107 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek Aile Sağlığı Merkezi 3 hekimle hizmet verecek ve Yenidoğan, Çilli ve Cumhuriyet mahalleleri yararlanacak. İnşaatı da üstlenen hayırsever Ali Kuş tarafından yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi’nin 2019 yılı içerisinde bitirilerek hizmete alınması hedefleniyor.

Emirdağ 4 Nolu Zilfi-Ali Kuş Aile Sağlığı Merkezi adı verilecek olan sağlık merkezinin inşaatı ile ilgili hazırlanan protokolün imzası sırasında kısa bir değerlendirme yapan Vali Mustafa Tutulmaz: “Devletimiz her türlü hizmeti yapabilecek kapasitede ve ekonomik olarak bunu karşılayabilecek güçtedir. Ancak hayırsever iş adamlarımızın bu tür hizmetlerde yanımızda olması bizlerin çalışma azmini, heyecanını arttırıyor. Bu davranışlarından dolayı hayırsever Ali Kuş beyefendiye teşekkür etmek istiyorum. Bu duyarlı davranışın herkese örnek olmasını temenni ediyorum” dedi.

  • Okunma: 5155

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • subay

    ne verirsen elinle o gidiyor seninle Allah razi olsun yapilan hayirlardan .

  • Emirdagli

    Bnm güzel memleketimmin güzel insanı her daim yardımsever dır Rabbim su mübarek Ramazan ayinda karşılığın misliyle versin inşaallah