Alt Yapı'dan Üst Yapıya...

Haberler / Güncel

Alt Yapı'dan Üst Yapıya...

Emirdağ'ı daha çağdaş bir kent görümüne kavuşturmak için, Emirdağ Belediyesi tarafından ilçenin birçok noktasında yürütülen çalışmalar neticesinde, altyapı çalışması biten cadde ve sokaklara kilitli parke taşı döşeniyor. Bu kapsamda ilçemiz Erenoğlu Sokak ve Erenoğlu sokağa bağlı ara sokaklarda çalışmalar devam ediyor. Son halini alan cadde ve sokaklar ise Emirdağ'ı modern bir kent görünümüne kavuşturuyor.

Erenoğlu Sokak'ta devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Emirdağ Belediyesi Başkan Yardımcısı Selahattin Avcı, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alarak Erenoğlu Sokak ve Erenoğlu sokağa bağlı ara sokaklarda çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını, Emirdağ Belediyesi tarafından alt yapı çalışmaları tamamlanan yolların kilitli parke taşı ile kaplandığını belirtti.

Başkan Yardımcısı Selahattin Avcı, "Erenoğlu Sokak'ta süren çalışmaların ardından ilçe merkezindeki diğer mahallelerimizin cadde ve sokaklarını da elimizden geldiği kadar yenilemeye estetik bir görünüme kavuşturmak için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

"HİZMET İÇİN VARIZ"

Emirdağ Belediyesi Başkan Yardımcısı Selahattin Avcı, “Özellikle alt ve üst yapı hizmetlerinin oluşumu sırasında vatandaşlarımız mağduriyet yaşıyor. Bozulan yollar, kaldırımlar, devam eden çalışmalar nedeniyle hemşerilerimiz haklı olarak şikayet ediyor. Ancak hepimiz biliyoruz ki gelecekte çağdaş normlarda hizmetler sunulabilmesi için bu yatırımların ivedi olarak gerçekleştirilmesi gerekmekte. Biz çalışmalarımızı elimizden gelen en kısa sürede, en etkin hizmetleri sunmak’ doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Bu nedenledir ki yaz kış demeden büyük bir özveriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte hemşerilerimizin çalışmalarımızdan kaynaklanan sıkıntılar karşısında sağduyulu davrandığını görmek bizlerin moralini ve çalışma azmini artırıyor. Çalışmalarımızın bitmesini sabırla bekleyerek bizlere destek veren tüm hemşerilerimize şahsım ve Emirdağ Belediyesi ailesi adına teşekkür ediyorum. Emirdağlı hemşerilerim hizmetin en iyisine layık ve biz de hizmet için varız. Çalışmaktan yorulmayacak, bizlere duyulan güvene layık kalacağız” ifadelerini kullandı.

  • Okunma: 1986

Yorumlar (0)Yorum Yap