Ankara'dan Emirdağ'a Acı Haber

Haberler / Güncel

Ankara'dan Emirdağ'a Acı Haber

Ankara'da meydana gelen 8 kişinin hayatını kaybettiği kaza ile ilgili yürek yakan detaylar geliyor... Otobüste, Kastamonu Üniversitesi öğrencilerinden Gamze Duru, Ece Ünlüer ile Rukiye Uyar’ın da bulunduğu belirlendi. 3 öğrenci okulun tatile girmesiyle memleketlerine gitmek için yola çıkmıştı ancak bu onların son yolculukları oldu. Kazada yaralanan 32 kişinin tedavisi devam ediyor.

Kastamonu'dan Ankara'ya giden yolcu otobüsünün Kalecik ilçesinde devrilmesi sonucu 8 kişi hayatını kaybetti, 11'i ağır 32 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kastamonu'dan gece 00.30'da Ankara'ya hareket eden Sedat Gürer yönetimindeki 06 FR 0311 plakalı yolcu otobüsü, sabah saat 06.00 sularında Kalecik ilçesi sınırlarında, Çankırı-Çandır yol ayrımında kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

Kazada 8 kişi hayatını kaybederken 11'i ağır 32 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Kırıkkale ve Ankara'daki hastanelere sevk edildi.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

İlk belirlemelere göre kazada hayatını kaybeden 4 kişinin İlknur Bideci (26), İlhan Özdemir (42), Ali Yıldız (19) ve Gamze Duru (25) olduğu, ölen diğer yolcuların kimlik tespitine çalışıldığı bildirildi.

ÖLENLERDEN 3’Ü ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ

Otobüste, Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencisi Gamze Duru, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Ece Ünlüer ile Makine Mühendisliği öğrencisi Rukiye Uyar’ın da bulunduğu belirlendi. Üniversitenin 2016-17 Akademik yılının tamamlanması ardından memleketlerine gitmek üzere otobüse binen 3 öğrenci de kazada yaşamlarını yitirdi.

Ece Ünlüer, Emirdağ'ın Topdere Köyünden

Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencisi Ece Ünlüer'in Emirdağ'a bağlı Topdere köyünden olduğu öğrenilirken; kaza sonrası 28 Mayıs günü cenazesi Topdere köyünde defnedildiği öğrenildi.

  • Okunma: 10669

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • Veysel Baş

    Guzel Kardesim benim bu olmadi hic

  • nadide yüksel

    mekanı cennet olsun allah annesine babasına ve tüm sevenlerine sabır versin

  • ıbrahım yavuz

    MEKANI CENNET YATTIĞI YER NUR OLSUN.. Çok zor bir durum ailesine sabırlar diliyorum...