Arakanlı Çocukların Yardım Çağrısına Kulak Verin!

Haberler / Medya

Arakanlı Çocukların Yardım Çağrısına Kulak Verin!

250 yılı aşkın süredir şiddete maruz kalan; özellikle 2012 yılından sonra artan katliamlar sonrasında ailesini, sevdiklerini ve akrabalarını kaybeden Arakanlı çocuklar; yardımlarınızı bekliyor! Yoğun saldırılar sonrasında evlerini ve yuvalarını terk etmek zorunda kalan; başta Bangladeş olmak üzere diğer çevre ülkelere sığınmak zorunda kalan Arakanlı Müslümanlar; mülteci kamplarında çok zor yaşam koşullarına maruz kalıyor.

Köyleri, evleri ve yuvaları Myanmar ordusu ve fanatik Budistler tarafından yakılıp, yıkılan; kendilerine hiçbir şekilde yaşam hakkı tanınmayan Arakanlı Müslümanlara yönelik olarak gerçekleşen bu soykırım; dünya genelinde büyük bir yankı uyandırmaya ve yardımsever insanları harekete geçirmeye devam ediyor.

Bangladeş sınırlarındaki mülteci kamplarında yaşam savaşı veren; soğuklarla, açlıklarla ve bulaşıcı hastalıklarla mücadele etmek zorunda olan, gelecekleri belirsiz olan Arakanlı Müslüman çocuklara yardım eli uzatarak; onlara umut olabilirsiniz.

UNICEF; Bağışlarınızı Bekliyor!

Kurulduğu günden bu yana şiddet olayları, savaşlar yüzünden yaşam hakları elinden alan milyonlarca çocuğun yardımına koşan; onların eğitim-sağlık-gıda vb. temel ihtiyaçlarının giderilmesine katkıda bulunan UNICEF; Arakanlı Müslüman çocukları da unutmuyor!

Sizler de UNICEF’e bir miktar bağışta bulunarak; mülteci kamplarında, dağlarda ve ormanlarda var olma mücadelesi veren Arakanlı çocukların yardım çağrısını yanıtlayabilir; onların daha iyi koşullarda yaşamasını sağlayabilirsiniz.

Unicef’e ve Arakanlı Müslüman çocuklara düzenli bağışta bulunmak adına hemen https://bagis.unicefturk.org/arakanlinkini tıklayabilir; dilediğiniz miktarda bağışta bulunarak; onlara yalnız olmadıklarını hatırlatabilirsiniz!

Fotoğraflar

  • Okunma: 2275

Yorumlar (0)Yorum Yap