Ayhan Erdem, Adaylığını Açıkladı

Haberler / Güncel

Ayhan Erdem, Adaylığını Açıkladı

Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine günler kala Ayhan Erdem'in adaylığı resmiyete kavuştu. Erdem, yaptığı açıklamayla Ticaret Odası seçimleri için Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Erdem, açıklamasında şunları kaydetti : “1982’den beri Emirdağ’da ticaretle uğraşıyorum. Şu anda da serbest ticaret yapmaktayım. Eskişehir Gazi Meslek Lisesi mezunuyum ve 2 dönem Ticaret Odası Yönetim Kurulu’nda bulundum.

NİÇİN ADAY OLDUM?

Emirdağ’a hizmet etmek, katma değer katmak üyelerimizin ve odamızın sorun ve problemlerini birebir çözmek için üyelerimizin en çok sorun ettiği aidatlarını en aza indirmek, harçlarını en aza indirmek, yatırımcı ve üyelerimize teşvik ve destekleme bilgisini ulaştırmak için aday oldum.

Projelerimiz arasında; düzenlenecek olan fuarları 10 gün önceden üyelerimize duyurup, talep sayısına göre araç temini yapmak, meslek komitelerini her ay toplayıp üye sorun ve işlerine yardımcı olmak istiyoruz. Odamızın yetkileri dahilinde Emirdağımıza yatırımcı çekmek, iş ve istihdamı arttırmak için bu yola çıktık.

Kısaca belirtmek gerekirse; Emirdağ’a ve oda üyelerimize hizmet için ekibimizle beraber Ticaret Odası Yönetimine talibiz” dedi.

Çarşamba günü yapılacak olan seçimle Ticaret Odası yeni başkanını tekrardan belirleyecek.

  • Okunma: 2922

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • yücel demircigediği

    hayırlı olsun

  • Sami UYANIK

    Dürüst ve güvenilir ağabeyimizdir.Allah yolunu açık eylesin..

  • Gurbuz kocaman

    Ayhan arkadasim basarilar