Aziziye'li Miniklerden Mehmetçiğe Destek

Haberler / Eğitim

Aziziye'li Miniklerden Mehmetçiğe Destek

Emirdağ'da Aziziye İlkokulu öğrenci, öğretmen ve veliye dönük olarak faaliyetler yapmaya devam ediyor. Aziziye İlkokulu, bu faaliyetlerin kaliteli, yaygın yaratıcılığı arttıran, veli- öğrenci-öğretmen üçgenini bir araya getiren sadece okul ile sınırlı kalmayıp bulundukları bölgeye yapılan çalışmaları tanıtan ve tanıtmakla kalmayıp kültürel ve eğitsel anlamda zenginlik katan çalımalar yapmayı amaçlıyorlar. Afrin'de mücadele eden Mehmetçiğe destek amacıyla bir kermes düzenlendi ve kermesten elde edilen para Mehmetçik Vakfı'na gönderildi.

Aziziye İlkokulu internet sayfasında yer alan bilgide; "Şanlı Mehmetçiğimiz zorlu şartlar altında görevlerini başarı ve azimle yerine getirdiğini görmekteyiz. Bu nedenle Mehmetçiğimize maddi ve manevi anlamda destek sağlamak amacıyla okulumuz 3/C Sınıfı Öğrencileri ve Sınıf Öğretmeni Melike ŞAHBAZ önderliğinde öğrencilerimizin emekleriyle Mehmetçiğimiz için bir kermes düzenlenmiştir.

Yaklaşık bir ay derslerden ve okuldan arta kalan zamanlarda 3/C sınıfı öğrencileri ve velilerimizin desteği ile banyo lifleri, kitap ayraçları, çerçeveler, kalemlik, oda süsleri, kalem setleri, kullanılmayan eski oyuncaklar, saç bandı, şapka, kitap, el çantaları, tülbent, patik, kokulu sabun, kokulu taşlar, boncuklardan kolye, yüzük, bilezik ve bileklikler yapılmıştır. Yapılan ürünler okul öğrenci ve öğrenci velilerine yönelik sergilenip satılmıştır. Bu satıştan elde edilen tüm gelir 3/C Sınıfı adına Mehmetçik Vakfı hesabına yatırılmıştır. Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna tüm gücüyle bizleri koruyan kahraman Mehmetçiklerimize şükranlarımızı diliyoruz. "Türkiye Mehmetçik´e Mehmetçik Türk Milletine Emanettir."

  • Okunma: 2896

Yorumlar (0)Yorum Yap