Bağlıca'da Alabalık Keyfi Başladı

Haberler / Ekonomi

Bağlıca'da Alabalık Keyfi Başladı

Emirdağ Kaymakamlığı Bağlıca Sosyal Tesisleri hizmetlerine devam ediyor. Havaların ısınmasıyla birlikte sıcaktan kaçmak ve balık yemek isteyenler için manzarası ile insana huzur veren, nezih bir ortamı ile Bağlıca Alabalık Tesisleri ev sahipliği yapmaya hazır.

Emirdağ İlçesine 20 kilometre uzaklıktaki Bağlıca köyü yakınlarında bulunan balık tesisine gelen vatandaşlar hem piknik yapma imkânı bulurken, diğer yandan da alabalık tesislerinden faydalanabiliyorlar.

Emirdağ Bağlıca Alabalık Tesisleri lokanta sorumlusu Mehmet Karabağ'dan edindiğimiz bilgiye göre: "Hizmet verdiğimiz lokantamızdaki alabalıklarımızı gündelik ve taze olarak müşterilerimize sunuyoruz. Çiftliğimize gelen balıkları büyüterek yaz sezonuna satışa hazır hale getiriyoruz. Izgara balık, köfte ve ızgara ürünleri, garnitür çeşitleri ve birbirinden farklı lezzetleri misafirlerimize sunuyoruz. Müşterilerimiz gelmeden önce 0 539 625 27 07 numaralı telefondan bizlere haber verdiklerinde hazır sofrada lezzetlerle buluşuyorlar.” dedi.

  • Okunma: 7664

Yorumlar (0)Yorum Yap