Bakan Eroğlu Emirdağ'a Müjdeledi!

Haberler / Güncel

Bakan Eroğlu Emirdağ'a Müjdeledi!

Dini ve Milli bayramlarda müjdelerine devam eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Zafer Bayramı dolayısıyla 5 yeni müjde daha açıkladı. Bakan Eroğlu, “AK Parti iktidarından önce köy gibi olan Afyonkarahisar şimdi artık dünya şehirleriyle yarışan muhteşem bir şehir haline geldi” dedi.

Zafer haftası etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek, Zafer bayramı dolayısıyla 5 müjde açıkladı. İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve teşkilat mensupları tarafından karşılanan Bakan Eroğlu, bu güne kadar 135 müjde açıkladıklarına dikkat çekti. Parti binasında düzenlenen basın toplantısının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Bakan Eroğlu’nun milli ve dini bayramlarda müjdelerine devam ettiğini söyledi.

Yapılan konuşmaların açıklanan müjdeler ise şöyle; “Çay deve deresi sulaması, İscehisar Olukpınar Köyü Taşkın Koruma tesisi, Emirdağ Aşağıpiribeyli köyü taşkın koruma tesisi, Sandıklı Çambeyli köyü taşkın koruma tesisi ve orman yolları sanat yapısı ve üst yapı işleri”

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu göreve geldiği günden bu yana Afyonkarahisar'da bayramlarda paylaşılan müjdeler içerisinde Emirdağ'ın unutulmadığının altını çizdi ve Emirdağ'ın iktidarın nimetlerinden faydalanmaya devam ettiğini dile getirdi. Koyuncu şöyle devam etti: "Bu proje ile Emirdağ Aşağıpiribeyli Köyü muhtemel taşkın zararlarından korunacaktır. Temmuz ayında inşaatına başlanılan ve yaklaşık olarak 3 milyon 250 bin TL'ye mal edilecek tesisimiz 2017 yılında tamamlanarak açılması planlanmaktadır." dedi.

Fotoğraflar

  • Güncelleme: 26.08.2015 20:58
  • Okunma: 3049

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • frds

    dünya şehriymiş.... Emirdağ nüfusunun 10 katı dünya şehirlerinde yaşıyor. Git onlara anlat Afyon dünya şehri diye ve cevabını al. Zamanın varsa git de Pınarbaşı'ya yaptığın (!) parkı gör. Bu dünya senin pencerenden baktığın dünya değil. Sen kırık leblebini başka mahallede sat.

  • Mareşal

    Bu müjdeleri cok duyduk kardesim yillarca sozu verilmis bos vaatlere millet doydu artik hani senelerce verilen sozler ne oldu Emirdag,Davulga,Yunak arasi yol mujdeleri duymustuk hepsi bos bosss gecin bunlari kardesim...