Bakan Eroğlu, Emirdağ'da Bayramlaştı

Haberler / Siyaset

Bakan Eroğlu, Emirdağ'da Bayramlaştı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Dünyada en fazla tesis açan lider, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Sadece bizim bakanlıkta 7 bin 500 adet tesisi açtı. Diğer bakanlıkları da düşünün. Binlercesini Türkiye’ye kazandıran, vizyon sahibi çalışkan, vatan, ulus aşkıyla yanıp tutuşan bir dünya lideri var.” dedi.

Eroğlu, Emirdağ ilçesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, geçmişte Türk pasaportunun itibarı olmadığını, bugün kuvvetli aka bir Türkiye’nin bulunduğunu belirtti.

Bakan Eroğlu, “Dünyada en fazla tesis açan lider, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Sadece bizim bakanlıkta 7 bin 500 adet tesisi açtı. Diğer bakanlıkları da düşünün. Binlercesini Türkiye’ye kazandıran, vizyon sahibi çalışkan, yurt ulus aşkıyla yanıp tutuşan bir dünya lideri var. Şimdi buna oy vermiyeceğiz de çırak bile olamamış, iki koyunu versen güdemeyecek olan, onları da kaybedecek olan vatanı da kaybedecek olanlara mı vereceğiz?” diye konuştu.

“Bunlar gelince, yokluk, fakirlik demek, fukaralık demek.” diyen Eroğlu, şöyle devam etti:

“Başka ülkelerin önünde IMF’nin önünde diz çökmek, el pençe divan durmaktır. Bunları kabul etmiyoruz. Bu yüzden art vitese takacak olan bu şer ittifakını reddediyoruz. Hep beraber diyoruz ki, oyumuz Recep Tayyip Erdoğan’dan yana. Oyumuz Cumhur İttifakı’ndan yana.”

Kredi Yurtlar Kurumu Emirdağ Kız Yurdunda gerçekleştirilen resmi bayramlaşma törenine Emirdağ'daki resmi kurum müdürleri, AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu, TBMM Başkan Müşaviri Cengiz Sağlam, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Aktepe, muhtarlar, AK Parti Emirdağ İlçe Teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.

Eroğlu, daha sonra, Bolvadin ilçesine bağlı Kemerkaya, Özburun ve Dişli beldesindeki bayramlaşma törenine katıldı.

Fotoğraflar

  • Okunma: 2379

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • emirdagliyiz

    sayin bakan eroglu emirdaginda sak sakci cok allah icin ben ak partiye her secimde gidis gelis 800 kilometre yol yapanbir emirdagliyim allah icin ya ak parinin emirdag icin ne gibi bir procesi var aciklarsan memnun oluruz bir emirdagli olarak kusura bakma emirdag en fazla dovizin kaynagi ve avrupada belcika ve fransa da provokatervatanicin saygilar kulllanin.....kullanin meydan bos nasil olsa mhp gonul veren insan vatanini seven emirdagli cok merak ederse