Bakan Eroğlu Emirdağ'da Bayramlaştı

Haberler / Güncel

Bakan Eroğlu Emirdağ'da Bayramlaştı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Kurban Bayramı tatilini geçirmek için geldiği memleketi Afyonkarahisar'da, Emirdağ'da düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Emirdağ Kız Öğrenci Yurdu Konferans Salonu'nda düzenlenen bayramlaşmaya Afyonkarahisar, Emirdağ bürokrasisinden birçok isim ve Emirdağ halkı katıldı.

Eroğlu yaptığı konuşmada "Minarelerde ezanlar ilelebet okunur ve Cumhurbaşkanımızın koyduğu 3 tane büyük hedef de mutlaka gerçekleşir. 2023 yılında dünyanın 10 büyük ekonomisi arasına gireceğiz Allah'ın izniyle. İkincisi İstanbul'un Fethi'nin 600'üncü yılında gençler Türkiye'yi çok daha ileri noktaya taşıyacak, bayrağımızı zirveye taşıyacak. ve daha büyük bir hedef, Malazgirt Zaferi'nin bininci yılını 2071 yılında bu yavrular, yeni doğan ve doğacaklar 2071 yılında kutladığı zaman Türkiye dünyada lider, küresel bir güç olacak. Buna yürekten inanıyorum. Dolayısıyla bu yavrulara ben güveniyorum." ifadelerini kullandı.

Daha sonra "Şehitlerimiz var, özellikle Tendürek Dağları'nda koruculardan ve askerden Cenabı Allah onlara gani gani rahmet eylesin" diyen Veysel Eroğlu, "Bütün şehitlerimizle gurur duyuyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Caniler şunu unutmasınlar, hainler onlar, bir maşa, bazı ülkelerin ülkemizi bölmek için, parçalamak için onların kullandıkları birer maşa. İnşallah Cenabı Allah onları bu terör örgütlerini PKK'sından PYD'sine kadar, DAEŞ'inden FETÖ terör örgütüne kadar onları maşa olarak kullanan bütün ülkeleri kahrıperişan eylesin, tarih sahnesinden onları silsin Rabbim inşallah. Bunun için çok çalışacağız. Birlik, beraberlik, kardeşliğimizi daha da pekiştireceğiz." şeklinde konuştu.

Bakan Veysel Eroğlu ve yanındaki heyet konuşma sonrası vatandaşlarla vedalaşarak ilçeden ayrıldı.

Bayramlaşmada Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, Davulga Belediye Başkanı Salih Gündoğan, Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin, TBMM Başkan Müşaviri Cengiz Sağlam, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Taner Kavas, sivil toplum örgütleri başkanları hazır bulundu.

  • Güncelleme: 17.09.2016 11:38
  • Okunma: 3521

Yorumlar (0)Yorum Yap