Bakan Eroğlu Gömü'de Ağırlandı

Haberler / Güncel

Bakan Eroğlu Gömü'de Ağırlandı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "(Büyük Taarruz) Bu millet, hürriyetine aşık bir millettir, asla esir olarak yaşayamaz" dedi. Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinin Gömü beldesinde, belediye tarafından kent ormanında düzenlenen etkinliğe katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden ve onların sorunlarını dinleyen Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, Büyük Taarruz'un 92. yıl dönümü etkinliklerine katılmak üzere Afyonkarahisar'a geldiğini anımsattı.

Bu vatan, toprak ve bayrak için canlarını feda eden şehitlere Allah'tan rağmen dileyen Eroğlu, "Bu zafer kolay kazanılmadı, gerçekten kolay değil... Kahraman ordumuzun 25 Ağustos'u 26 Ağustos'a bağlayan gece Şuhut'tan, Kocatepe'ye çıkışını biz tekrar nostalji olarak kutluyoruz. Ne eziyetler çekerek, ölümü göze alarak o yolları çekmişler. Bu millet, hürriyetine aşık bir millettir, asla esir olarak yaşayamaz. Allah onlardan razı olsun. Bizler de atalarımıza layık olarak hep birlikte çalışmaya gayret edeceğiz" diye konuştu.

Afyonkarahisar ve Türkiye'ye yapılan yatırımlar hakkında da bilgi veren Eroğlu, "Yatırımları, hizmetleri yapmak için bir defa millete sevdalı olmak, şevk ve heyecanla çalışmak, büyük düşünmek gerekir. Biz bunları yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"Biz daima vatandaşımızın arasındayız" diyen Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Onların dertlerini bizzat dinliyoruz. Bu dönemde güzel işler olacak. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı oldu. İnşallah perşembe günü Meclis'teki yeminden sonra devir teslim olacak. Başbakanımız, cumhurbaşkanı makamına oturacak. Çok daha güzel hizmetler yapacağına ben inanıyorum."

Gömü'deki etkinliğe, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu, çevre ilçe ve beldelerin belediye başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Eroğlu, vatandaşlarla yemek yedikten sonra Ankara'ya hareket etti.

Fotoğraflar

  • Okunma: 2336

Yorumlar (0)Yorum Yap