Bakan Eroğlu,Kurban Bayramında Emirdağ İle Bayramlaştı

Haberler / Güncel

Bakan Eroğlu,Kurban Bayramında Emirdağ İle Bayramlaştı

Bayramlarda Afyonkarahisar il merkezinde olduğu gibi bağlı olduğu ilçelerdeki vatandaşları da yalnız bırakmayan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Kurban Bayramı süresince Vali Mustafa Tutulmaz ve protokol üyeleri ile birlikte ilçeleri ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştılar.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu bayramlaşma programlarına ilk olarak İhsaniye ilçesinden başladı. Daha sonra sırasıyla Dazkırı, Dinar ve Sinanpaşa Tazlar Köyü bayramlaşma programına devam etti.

Bakan Eroğlu, bayramlaşma programının son gününde ise Çay, Bolvadin ve Emirdağ ilçelerinde vatandaşlarımızla bir araya gelerek halkın kurban bayramını kutladı.

Emirdağ programında protokol üyeleri, Emirdağ protokolü ve vatandaşlar tarafından Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde karşılandılar. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Emirdağ'daki bayramlaşma programına Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Milletvekilleri Hatice Dudu Özkal ve Ali Özkaya, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Emirdağ İlçe Kaymakamı Hüseyin Sayın, AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu, bölge ve il müdürleri, ilçe ve belde belediye başkanları ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldılar.

Bakan Eroğlu ile birlikte gittiği ilçelerde konuşma yapan Vali Mustafa Tutulmaz; “Öncelikle uzaktan yakından gelen misafirlerimize hoş geldinizi diyorum. Bu güzel Kurban Bayramı gününde bir arada olmanın mutluluğunu ifade ederken herkesin Kurban Bayramının hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim. Bayramlar dini ibadetlerin yapılmasının yanında insanları birbiriyle kaynaştıran ve yakınlaştıran sosyal bir etkinliktir. Bu günler insanların sılahi rahim yapmaları, birbilerini ziyaret etmesi ve dostlukları artırılması yönüyle önemli günlerimizden birididir. Bu vesile ile Sayın Bakanımız önderliğinde sizlerle bayramlaşmaya ve kucaklaşmaya geldik. Bu vesileyle nice bayramlara sağlıkla, huzurla ve tüm güzelliklerle erişmeyi dilerken sizlerin Kurban Bayramını canı gönülden kutlarım.“ dedi.

Daha sonra Bayramlaşma törenlerinde konuşma yapan Bakan Eroğlu; “Hemşerilerim, kardeşlerim hepinizi böylesine güzel bir günde hürmetle ve muhabbetle selamlıyorum. Allah’ın rahmeti ve bereketi hapimizin üzerine olsun. Biliyorsunuz ki Afyonkarahisar ve ilçelerine ayrı bir gönül bağımız var. Malum Kurban Bayramı dört gün. Bizler ilk gün kurbanlarımızı kestik inşallah Yüce Rabbim kabul buyursun ve bizlerin cennete girmesine vesile eylesin. Bayramın 2. gününden 4. Günü dahil olmak üzere 3 gündür Afyonkarahisar’lı hemşerilerimle birlikte Kurban Bayramı sevincimizi paylaşıyoruz. Yüce Rabbimiz bizlere nice nice bayramlara erişmeyi nasip eylesin.” dedi.

Konuşmasında ülke çapında yapılan yatırım ve hizmetlere değinen Bakan Eroğlu; “Ülkemiz baş döndürücü bir hızla büyüyüyor ve gelişiyor. Devletimiz ve hükümetimiz insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla sayısız yatırım ve hizmetlere imza attı. Sağlık sisteminde köklü değişiklikler yaparak insalarımızın sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanması sağlandı. Bunun yanında bölünmüş yollarla Türkiye’nin dör bir yanını birbirine yaklaştırdık. En önemli yatırımlarımızın içerisinde eğitime yapılan yatırımlar yer aldı. Ülkemizin geleceği için önemli olan evlatlarımızın en iyi şekilde ve en iyi ortamlarda yetişmeleri için eğitim yatırımlarında çığır açtık. Sadece bunlarla yetinmedik ekonomimizi en iyi durumlara getirdik. Bunlarıda sizlerde aldığımız güçle yaptık. Tabi yapılan hizmet ve yatırımlar bununlada kalmayacak. Yine sizlerden aldığımız güç ve destekle ülkemizi Dünyanın ilk on ülkesi arasında yerini aldıracağız. Bu anlamda bizrlik ve beraberliğimizi pekiştiren Kurban Bayramımızın hayırlara vesile olmasını diler, herkesi saygı ve hürmetlerimi sunarım.”dedi.

Törende konuşmaların ardından esnaf ve vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Bakan Eroğlu ve Vali Tutulmaz vatandaşların istek ve taleplerini dinlediler.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu,üç gün süren programları dahilinde son olarak Emirdağ ilçesi bayramlaşma programını tamamlayarak ilimizden ayrıldı.

Fotoğraflar

  • Okunma: 3003

Yorumlar (0)Yorum Yap