Bakana Emirdağ Devlet Hastanesi'ndeki Uzman Sıkıntısı Soruldu

Haberler / Sağlık

Bakana Emirdağ Devlet Hastanesi'ndeki Uzman Sıkıntısı Soruldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Emirdağ Devlet Hastanesi'nde yaşanan sorunları Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sordu. Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki yoğun çalışma temposundan bulduğu her fırsatta halkın arasına giren, vatandaşların dertlerini birinci ağızdan dinleyen Av. Burcu Köksal, ilçe hastanelerinde yaşanan sağlık sorunlarını gündeme getirdi. www.emirdag.gen.tr'nin ulaştığı önergede Köksal sorunların ne zaman çözüme kavuşacağının açıklanmasını istedi.

Milletvekili Köksal, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde şu ifadeleri kullandı:

“Emirdağ Devlet Hastanesi'nde Dahiliye Uzmanı Afyonkarahisar'dan gelip gitmektedir. Bu da orada yaşayan vatandaşlarımızın sağlık hizmetinden yararlanmakta zaman zaman zorluk çekmesine neden olabilmektedir. Ayrıca ortopedi uzmanı da bulunmamaktadır. Daimi olarak dahiliye ve ortopedi uzmanı ataması yapılacak mıdır?

Bayat Devlet Hastanesi'nde kaç tane uzman doktor görev yapmaktadır. Özellikle son bir yıldır kalp krizi vakalarının arttığı Bayat ilçemizde uzman doktor sayısı yeterli midir? Bu konuda herhangi bir çalışma var mıdır?"

  • Güncelleme: 04.01.2017 07:28
  • Okunma: 6126

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Marcelo

    helal olsun burcu hanım.

  • VATAN

    AĞZINA SAĞLIK