Barış Can Sahalara Hazırlanıyor

Haberler / Siyaset

Barış Can Sahalara Hazırlanıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Artık bu hükümetin lale devri bitti, bizlerin, kır çiçeklerinin devri başlıyor." dedi.
Torun, Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi'nde "Yerel Seçim İç Anadolu Bölge Çalıştayı"nın ikinci gün çalışmalarına katılarak konuşma yaptı.
Parti olarak 12 bölgede düzenleyecekleri bölge çalıştaylarının 4'üncüsünü gerçekleştirdiklerini belirten Torun, "Bu toplantılarımızın amacı belli bilgileri size sunmak ama yanı zamanda sizlerin bölgelerinizdeki bilgileri alarak her seçim bölgesine her adaya yönelik bir propaganda dili oluşturmak." dedi.
Belediyeciliği herkesten iyi bildiklerini savunan Seyit Torun, yerel yönetimlerde yapılmış ilk ne varsa bunun CHP'li belediyeler tarafından gerçekleştirildiğini iddia etti.
Bu toplantılara "arama toplantısı" dediklerini bildiren Torun, "Aradığımız en önemli şey şu; nerede hata yapıyoruz da kanıtlanmış belediyecilik başarımızı, Türkiye'nin dört bir yanına anlatamıyoruz." diye konuştu.
İnsani Gelişmişlik Vakfının hazırladığı rapora göre, Türkiye'de "çok yüksek insani gelişme performansı" gösteren 30 ilçenin ilk 10'unun CHP'li belediyeler tarafından yönetildiği aktaran Torun, bu başarıyla gurur duyduklarını belirtti.
- "Kentler bizi göreve çağırıyor"
Söylemlerde bir fikir birliği olması gerektiğine de işaret eden Torun, "Birileri rant için şehirleri yaşanmaz hale getirebilir ama bizim işimiz talanın değil, halkın yanında olduğumuzu sabırla anlatmak. Ekonomik kriz ve yaşanmaz hale gelen kentler bizi göreve çağırıyor. Bizim işimiz suçlamak değil, halkı anlamak. Dertlere derman olmak. Artık bu hükümetin lale devri bitti, bizlerin, kır çiçeklerinin devri başlıyor. Önümüz mart, martın sonu bahar o bahara varmak için çok çalışacağız." diye konuştu.
Gün boyu sürecek çalıştaya, CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı ve ekibi, CHP Emirdağ İlçe Başkanı Recep Özer ve CHP'nin Emirdağ Belediye Başkan adayı olması beklenen Muhasebeci Barış CAN katıldı. Barış Can'ın partisinin seçim seminerlerine katılması partinin adayı olacağı iddialarını güçlendirdi.

  • Okunma: 4553

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • MUHLİS PALA

    Barışla olmaz diyen arkadaş önce cesur olup adıyla yorum yazsın. Bölücü ve bölünenlerden olmayan, sadece seçim zamanı değil her zaman partisinin yanında olan genç bir aday olarak başarılı olacağına inanıyorum.

  • emirdaglı

    Emirdağ da CHP nin kazanabilmesi için daha tecrübeli bütün Emirdağ halkına hitap edebilen bir adayla çıkılması gerekirdi.Yani üzmek istemem ama Barış'la olmaz;Chp yine kaybeder.Chp nin aday belirleme yetkili kurulları ne kadar gerçekçi bir aday yoklaması yapıyor anlamakta güçlük çekiyorum...