Başbakan Davutoğlu ile Çak Yapan Siyasi Kim?

Haberler / Özel Haber

Başbakan Davutoğlu ile Çak Yapan Siyasi Kim?

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Avrupa ülkelerinde yapılan toplantılarından birisini geçtiğimiz hafta Belçika'da gerçekleştirmişti. "Belçika Buluşması" adı altında düzenlenen toplantıda, Avrupalı Türklerin durumu ve Türkiye'de son dönemdeki gelişmeleri Başbakan Ahmet Davutoğlu ve ekibi tarafından gurbetçilere anlatılmıştı.

"Enişte Hoşgeldin" diyerek Başbakan Davutoğlu'nu karşılayan Emirdağlılara özel ilgi gösteren Davutoğlu, Brüksel'de AK Parti Brüksel Ofisi'ni de açmıştı. Başbakan Davutoğlu ve ekibini yalnız bırakmayan Emirdağlılar içinde TBMM Başkanlık Müşaviri Cengiz Sağlam da vardı. TBMM'de yıllardır birlikte çalıştığı Başbakan Davutoğlu'nu yalnız bırakmayan Cengiz Sağlam, Başbakan kürsüye çıktığı sırada vatandaşlarla selamlaşan Başbakan Davutoğlu ile Cengiz Sağlam çak yaptı. Kürsüde Emirdağlılara Yiğit Emirdağlılar diye seslenen Davutoğlu salondan memnun ayrıldı.

TBMM Başkan Müşaviri Cengiz Sağlam'ın AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı olması bekleniyor.

Fotoğraflar

  • Okunma: 6346

Yorumlar (16)Yorum Yap

  • Devrim ozkan

    Cengiz saglamin nasil bir kisilige sahip oldugunu bilmeyenler bence yorum yapmamali.Cengiz saglam ankarada gece yarisinda kan vermek icin gelen ve emirdagli hemserilerine her turlu fedakarligi yapan bir insan. Allah ondan razi olsun , bir emirdagli olarak gurur duyuyorum. Keske daha cok insanimiz o mevkilere gelebilse..

  • nurcan

    Cengiz sağlam bey 2 yıl beledıye başkanı olacaktı arkasından milletvekili.emirdağ da full oy alırdı karşısına parti yönetimi pala yı çıkarmayaydı.

  • fevzi koca

    Emirdağın gururu cengiz sağlam dır.Kendinin aday olmasını beklemekteyiz.Bazıları sitede eleştiri yapmış kimi aday yapalım kim olmak ıstıyormuş onun isminıde yazsın.Olmak isteyenede destek verelim.Bolvadinli-dinarlı mı olsun..

  • Gurbuz kocaman

    Kaan civrilli kardesim bizim emirdaglilara ve koylerine ne gibi yardimlar yaptigimi Allah bilir ben taaaaa uzak yerlerden yani Yurt disindan neler yapiyorum Sen bilemezsin Allah bilsin yeter kardesim sende bilmeden Yorum yazma Allahtan kork Sanaa slmlar yurt disindan

  • meral gürbüz

    Emirdağ dan her işe koşan cengiz sağlam ivedi aday adaylığını açıklamalı.

  • emre kara

    işiniz düştü mü Cengiz var halleder, hastanız var başhekim aranır, öğrenciniz var genel müdür aranır, tayin var durdur, işe gireceğim referans ol, sınava girdim kurumu ara... eee daha ne yapsın adam. 25 yıldır her telefona çık ama gücü yetti yaptı, ama yapamadı ama herkese bir gölge oldu adam. yalansa yalan deyin

  • emel karabacak

    herkes işine baksın memur memurluğunu, sıvacı sıvacılığını yapsın. Bürokratlar, teknokratlar gün gelir aday olur. Kazanır kazanmaz kendilerini ilgilendirir.

  • kaan çivrilli

    sayın gürbüz kocaman cengiz sağlam emirdağına ne yaptı diyorsunuz, herkesin saygısını ve sevgisini kazanan insan cengiz sağlam, siz neler yaptınız acaba emirdağına , o mevkilere gelseydiniz de sizi de görseydik öyle konuşmakla olmuyor bu işler, olacak birşey se hangi emirdağlıya yardım etmemiş cengiz sağlam bunu tüm emirdağ bilir ,insanlar hakkında birşey söyleyecekseniz ilk önce o insanı tanıyacaksınız ondan sonra yorum yapacaksınız.

  • Ali ERŞAHİN

    Sayın Cengiz Sağlam'a bir kardeş tavsiyesi nacizane yaş küçüklüğümden dolayı affına sığınarak...
    Bu işler çakla çukla olmaz..Vizyon ve projeyle olur.Memlekette bu kadar destek varken ve Efe Gökhan Yüceyle de görüşmüşken çakla çukla uğraşacağına bir ay önce aday adaylığını açıklaması hem kendisi için hem memleket için daha hayırlı olur..

  • turist

    illaki milletvekili adayi taninmis kisimi olmali vatanini milletini en cok taninmis kimsemi seviyor milletvekili vatanini milletini seven ulkesinin cikarini koruyacak kimse olmali tabiki elinde imkanlari nisbetindede secildigi yere yardimci olur hicmi emirdaginda sehit yakini yok veya gazi olmus bu vatan icin insan yok yollayacaginiz insan meclis,de hainlere karsi dik duracak emirdaglilar turk insani olarak boyle dusunup vekil secmeli ,secdigi vekil meclis kursusunde konusurken iste emirdagli bu

  • sedat kır

    cengzi sağlam adaylığını ivedi duyurmalı seçime az süre kaldı çalışmaya tüm Emirdağlı başlamalı.yıllardır milletvekili çıkartamıyoruz.Eleştirmek elbet ki olmalı ancak yapıcı eleştiriden yana olmalı.Eskişehir de 100 bin en az Emirdağlı var ancak bir belediye başkanı çıkartamıyoruz nedeni açık birlik beraberlik yok hep çekememe ve eleştiri var.O yüzden bu defa ki seçimde birlik olalaım cengiz bey de ivedi çalışmalara başlasın.

  • Ahmet

    Polatli il olursa cengiz beyde vekil olur.

  • Ahmet Goceri

    Afyon un Ankaradaki gururu..

  • Osman

    İsinize gelen yorumlari yazacaksaniz buraya. Sitenin adini degistirin isterseniz. Biraz cesaret biraz durustluk ister bu is.

  • Gurbuz kcaman

    Bu cengiz akp hukumetinden buyana mecliste gorevli olarak calismakta cak ile cuk ile bu isler olmuyor simdiye kadar emirdagima ve emirdaglilara ne Yapti nou sorun once

  • İsmail karagöz

    emırdağimıza çok ıyı olur yıllarını meclıste geçirdı herkesle iyi çok iyı olur cengız abımıze sahıp çikalım haydı Emırdağ gücünüzü gösterın cengız abımıze hayırlı olsun yolun açikolsun olsun abı